Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Turfline

DLF är ett globalt fröföretag ägt av danska fröodlare och känt för sina varumärken Turfline och Masterline. Med en marknadsandel på cirka 50 procent i Europa och 25 procent globalt är chansen stor att gräset i din trädgård, på idrottsarenan eller i offentliga parker kommer från DLF. Turfline-sortimentet erbjuder högkvalitativa gräsfröblandningar för alla trädgårdsbehov.

Som global marknadsledare levererar DLF gräs- och klöverfröer till mer än 80 länder. Turfline-sortimentet är minst sagt en fröjd för din trädgård. Här finns en mängd olika gräsfröblandningar, samt ätliga blommor och örter. Låt oss ge några exempel:

Fjärilsblandning i flerårig blomstermix, och Seedbooster som hjälper gräset övervinna ogräs och mossa. Eller vad sägs om Turfline Eftersådd, som också motverkar mossa och har snabb etablering. Hos Granngården hittar du också gräsfrö anpassat för norra delarna av Sverige, som börjar gro redan vid 5 grader. Och missa inte en flerårig mix av ätliga blommor och örter. Perfekt när du vill smaksätta dina sommarmiddagar!

Seedbooster – nytt liv för din gräsmatta

I SeedBooster är varje frö omslutet av ett näringsskal. Det betyder att det lilla gräsfröet är omslutet av näring, klart att användas. Därför etablerar sig gräsfröet mycket bättre än obehandlat frö. SeedBooster ger ett bättre resultat; en tätare gräsmatta som är slitstarkare och med mindre mossa och ogräs. Det är också en stor fördel att du inte behöver gödsla första säsongen efter sådd.

S-märkt gräsfrö

Alla grässorter i Turfline-blandningarna är S-märkta av danska Landbrugsstyrelsen (motsvarande SLU) efter 3-åriga tester för slitstyrka, torktolerans, skottäthet och sjukdomsresistens. Endast sorter som överträffar befintliga på marknaden får S-märkning. S-märkning garanterar dokumenterad kvalitet.

Forskning förbättrar frösortimentet

Turfline investerar betydande resurser i växtforskning och produktutveckling, både i laboratorier och på våra förädlingsstationer runt om i världen. Ungefär tio procent av företagets personal ägnar sig åt att forska och utveckla nya och förbättrade frösorter. Växtförädlingsprogram över hela världen för att testa sorternas egenskaper och hitta de som trivs bäst i olika klimat- och jordmånsförhållanden.

Kvalitativa fröblandningar för alla behov

Masterline fröblandningar anpassade helt efter dina behov i större förpackningar och Turflines gräsblandningar som även har ängsfröer, blandningar särskilt för fjärilar och även en ätlig blomsterblandning.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1