Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Doggy Professional

Professional-serien är Doggys premiumfoderserie för hund. Ett helfoder med hög kötthalt. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och Doggy följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fri från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.

Svensklagad hundmat från Vårgårda

Doggy Professional är Doggys premiumserie för hundfoder. Doggys hundmat tillverkas i Sverige och är anpassat för aktiva hundar. Hundarna som behöver det lilla extra för att prestera på topp. Hundmaten är väl sammansatt av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Det passar alla typer av aktiva hundar som till exempel jakthundar, spårhundar eller hundar som tränar agility och lydnad. I sortimentet finns allt från spannmålsfritt hundfoder till valpfoder och foder för känsliga eller extra aktiva hundar. Köp hundfoder från Doggy Professional online på granngarden.se eller i butik.

Hundfoder Doggy

Doggys hundmat tillverkas i Sverige och har gjort det sedan 1903. Köket drivs i harmoni med naturen och tillverkningen är kvalitetscertifierad enlighet med livsmedelsstandard. Doggy tillverkar mycket välbeprövade helfoder och våtfoder samt godis till hundar och katter på fabriken. Här hittar du foder för både valp och till den vuxna hunden. Maten är väl sammansatt av naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Majoriteten av ingredienserna i hundmaten kommer från lokala bönder och gårdar i Sverige. För att Sverige har världens strängaste djurhållningslagar, råvarorna håller högsta kvalitet och är helt utan hormoner, antibiotika eller syntetiska tillsatser. I sortimentet hittar du allt från:

  • Valpfoder
  • Spannmålsfritt hundfoder
  • Foder för känsliga hundmagar
  • Foder till extra aktiva hundar

Köket drivs av 100% förnyelsebar energi!

Köket i Vårgårda drivs till 100 procent av förnyelsebar energi. Genom att i möjligaste mån använda naturliga ingredienser och tillverkningsmetoder noggrant förfinade genom decennier, så producerar de katt- och hundfoder som verkligen återspeglar det svenska intresset för naturen.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder från Doggy Professional hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1