Gå till huvudinnehållet

Doggy Professional

Professional-serien är ett helfoder med högre kötthalt som passar aktiva hundar. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och helt utan hormoner, antibiotika eller syntetiska tillsatser. 

Svensk hundfoderkvalitet

Doggy Professional är varumärket Doggys premiumserie för hundfoder.

Det svenskproducerade torrfodret är anpassat för aktiva hundar som behöver det lilla extra för att prestera på topp. Hundmaten passar alla typer av aktiva hundar som till exempel jakthundar, spårhundar eller hundar som tränar agility och lydnad.

I sortimentet finns allt från spannmålsfritt hundfoder från Doggy Professional som valpfoder och foder för känsliga eller extra aktiva hundar. Köp hundfoder från Doggy Professional online på granngården.se eller i butik.

Hundfoder Doggy

Varumärket Doggy har tillverkat torrfoder, våtfoder och hundgodis i svenska Vårgårda ända sen 1903. Stora delar av ingredienserna i hundmaten kommer från lokala bönder och gårdar i Sverige, vilket betyder att varumärkets hundfoder produceras under världens strängaste djurhållningslagar. Råvarorna i fodret är av högsta kvalitet och helt utan hormoner, antibiotika eller syntetiska tillsatser.

Doggy Professional torrfoder

Professional-serien är ett helfoder med högre kötthalt som passar aktiva hundar. Denna premium-serie torrfoder har upp till 30 % kötthalt och 20 % fett för hundar med en högre aktivitetsnivå eller speciella behov. Fodret finns som valpfoder, spannmåsfritt foder, skonsamt, extra och aktiv-foder.

Köp Doggy Professional hundfoder till din aktiva vovve online på granngården.se eller i din närmsta Granngården-butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

15 produkter

Visar sida 1 av 1