Gå till huvudinnehållet

Trico Garden

Trico Garden hjälper dig att få ha trädgårdsväxterna ifred från viltet. Genom doften av fårfett kan du avskräcka de vilda djuren, framförallt rådjur, från växterna. Produkten har god vattenavstötande förmåga så effekten blir långvarig.

Trico garden - skydd för trädgården

Trico garden är ett företag som specialiserar sig på produkter som skyddar trädgårdar från viltskador med hungriga rådjur som botaniserar i rabatterna.

Historik och företagsmission

Företaget grundades år 2005 och har sedan dess fortsatt att utveckla och förbättra sina produkter för att möta kundernas behov. Företagets mission är att erbjuda högkvalitativa och effektiva lösningar för att skydda trädgårdar från skadedjur och vilt på ett miljövänligt sätt. Genom att använda naturliga ingredienser och beprövade tekniker vill Trico garden ge trädgårdsägare möjligheten att få ha sin trädgård ifred från hungrigt klövvilt.

Hur skyddar Trico garden?

Trico gardens viltskyddspray är ett effektivt sätt att skydda trädgården från skadedjur och vilt. Sprayen är tillverkad av naturliga ingredienser som avger en obehaglig lukt för djuren och som gör att de inte vill äta av smakliga tulpaner och andra växter som bl.a. rådjuren älskar. Produkten är lätt att applicera och är miljövänlig, vilket gör den till ett bra alternativ för trädgårdsägare som vill skydda sin trädgård utan att skada miljön.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1