Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

PeeWee

Peewee strö och lådor ger en enkel, miljövänlig och praktisk lösning när katten ska gå på toaletten.  100% biologiskt nedbrytbart och tillverkas av FSC-godkänt svenskt trä. En enda träpellets kan absorbera 15 gånger sin egna volym i vätska.  

Träpellets miljövänligt och praktiskt

Peewee strö och lådor ger en enkel, miljövänlig och praktisk lösning när katten ska gå på toaletten. Peewee kattströ är 100% biologiskt nedbrytbart och tillverkas av spill från skogsbruk i norra sverige. Träet kommer från tall och gran, det är FSC-godkänt. En enda träpellets kan absorbera 15 gånger sin egna volym i vätska. Wow! Hemmet hålls fritt från damm och obehagliga lukter och kattens tassar hålls rena och torra.

Peewee kattlådor

För att passa perfekt till Peewee pelletsen finns siktlådorna som enkelt hjälper dig att sikta bort det fuktiga materialet och sparar de torra pelletsen. Så att ditt Peewee-strö räcker längre, blir lättare att städa och hålls hygieniskt i kattlådan. PeeWee kattlåda finns i olika modeller, både som kattlåda med tak och kattlåda utan tak, efter ditt och dina katters tycke och smak.

Frågor & svar:

Hur länge räcker en påse med träpellets?

Om du har en katt och använder EcoHus- eller EcoMinor-kattlådan räcker en påse upp till 4 månader.

Hur mycket träpellets ska lådan vara fylld med?

När du använder Peewee, fyll inte den övre lådan med mer än 2cm pellets. Detta för att undvika att onödigt mycket pellets smutsas ned.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1