Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Red Gorilla

Red Gorilla tillverkar flexibla och väderbeständiga korgar som är byggda för att hålla. Flexikorgar som kan användas till precis allting! Från fågelbad till foderbaljor eller som trädgårdskorg för att samla in vårens primörer. De passar perfekt i stallet, på gården eller varhelst du behöver rejäl förvaring som håller. Fantastiska och användbara för att servera mat till djur (häst- och husdjurssäkra). UV-beständiga för lång hållbarhet.

Red Gorillas resa började 1981 med målet att göra jobben i stallet snabbare, enklare och mindre arbetssamt. Med fokus på utfodring, vattning och mockning. Från fågelbad till foderbaljor eller som trädgårdskorg för att samla in vårens primörer.

1995 släpptes den klassiska Tubtrugs-serien, de produkterna Red Gorilla är mest kända och uppskattade för idag. Flexibla, tåliga, mångsidiga, lätta att göra rena och väldigt hållbara - Tugtrugs har allt man behöver både i stallet, men också i hemmet, i trädgården eller varför inte som bra förvaring i garaget.

En rolig detalj i deras historia var att de utvecklade sin produkt men visste inte riktigt vad de skulle kalla dem, svårt att sälja produkter utan namn. Historien säger att deras mjölkbud som kallades "Bigfinger" kläckte idéen!

Mycket har utvecklats genom åren och idag säljs deras produkter på alla kontinenter – utom Antarktis (!)

Kategori & Filter
    • Populära
32 produkter

Visar sida 1 av 2