Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kläder och skor från Granngården

Kläder & Skor

Om Kläder & Skor

Hos oss på Granngården hittar du ett brett utbud av rejäla och praktiska kläder och skor för uteliv, vardag och fritid. Hos oss hittar du gummistövlar av högsta kvalitet. Vi har även arbetskläder, ridkläder, barnkläder, regnkläder, handskar, strumpor och skogkläder. Välj bland praktiska träskor från Moheda och snygga och rejäla kängor från Blundstone.

Kläder för dam, barn och herr

I vårt sortiment finns såväl kläder och skor för vuxna som barn. Vi har både vardagskläder, fritidskläder, regnkläder och ridkläder för barn, dam och herr. För oss är det viktigt att erbjuda kläder av hög kvalitet som klarar livet med djur och natur.

Kvalitet i varje detalj

Låt oss slå lite extra på stora trumman. Våra vindjackor är mer än bara skydd mot väder och vind – de är designade för att överträffa dina förväntningar. Med vattentätt material och tejpade sömmar håller de dig torr även under de mest oväntade skyfallen.vTillverkade med material som andas, vilket ger dig optimal komfort och ventilation oavsett aktivitetens intensitet. För en perfekt passform är våra kläder utformade med omsorg och precision, så att du kan röra dig fritt och bekvämt under alla förhållanden.

Hudnära komfort

Hos Granngården hittar du också kläder som visar extra omsorg för känslig hud. Exempelvis vårt funktionella underställ i bambu. Ett naturmaterial som är temperaturreglerande och har en hög absorptionsförmåga, och håller dig torr och bekväm oavsett aktivitetens intensitet. Kanske hittar du ett nytt favoritplagg? Vi tror det.

Missa heller inte vår exklusiva kollektion av lättviktsjackor från Svenska Ridsportförbundet. En perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med avtagbar huva och praktiska fickor med dragkedjor framtill erbjuder de både mångsidighet och bekvämlighet.

Skor och stövlar för hela familjen

Hos oss på Granngården hittar skor och stövlar som passar både på jobbet, i stallet, i skogen eller i sandlådan. Kängor, skyddsskor och träskor. Och de omåttligt poplära och snygga gummistövlar från Tretorn

På Granngården prioriterar vi också att erbjuda ryttare ett komplett, högkvalitativt och stilfullt sortiment av ridkläder, ridstövlar och skor. Från varumärken som exempelvis Blundstone och Equipage. Komfort och säkerhet i sadeln är vår främsta prioritet, vilket innebär att vi noggrant väljer ut vårt sortiment.

Köp kläder och skor i Granngårdens butiker eller direkt online på granngården.se med hemleverans!

klader-skor-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Kläder
klader-skor-skor-stovlar-kangor-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Skor & Stövlar
klader-skor-gummistovlar-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Gummistövlar
klader-skor-skogsklader-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Skogskläder
klader-skor-ridklader-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Ridkläder & Skor

Aktuellt