Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Powerboots Original

För dig som älskar att vara ute på fjället, i skogen eller i stallet. Powerboots är det självklara valet. Håller dina fötter varma och torra ner till -30C. Thermostövlar till vintern som håller vad de lovar! För dig som älskar livet utomhus, helt året om.

Original Powerboots - Vinterstövlar som håller vad de lovar!

För dig som älskar att vara ute på fjället, i skogen eller i stallet. Powerboots är det självklara valet. Vinterstövlar som håller dina fötter varma och torra ner till -30C. Powerboots Original började tillverkas i slutet av 1970-talet. Kontinuerlig förfining ger idag en stövel med mycket fina egenskaper. Materialet har miljontals små luftbubblor ingjutna i PU-materialet. Det isolerar utmärkt mot kyla och ger samtidigt en mycket lätt och behaglig stövel att bära.

imagev1ptf.png

Thermostövlarna för vinterbruk har ett varmt och skönt innerfoder i snabbtorkande akrylpolyesterpäls och snölås. Halkskydd och en stötdämpande yttersula ger god stabilitet. Stöveln är helt sömlös och uppbyggd av tre skikt PU som gör dem helt vattentäta och isolerar. De håller värmen ner till -30°C. Passformen är vid och flexibel så de är lätta och bekväma att gå i. Upp till 40% lägre vikt jämfört med vanliga stövlar i gummi eller PVC.

Powerboots high versus Powerboots low

Powerboots finns i två olika skafthöjder, helt efter ditt personliga tycke och smak. Eftersom de är så pass mjuka och följsamma i passformen går det utmärkt att även ha den höga skafthöjden på längre turer -något som annars kan vara ett skäl till att välja lågt skaft.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1