Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Purina

Purina Pro Plan erbjuder högkvalitativt hundfoder och kattmat och är resultatet av över 90 års vetenskaplig expertis. Produkterna är omsorgsfullt framtagna för att främja dina fyrbenta vänners hälsa genom alla skeden av deras liv, från valpar och kattungar till vuxna hundar och katter. Både näring och smak är av högsta prioritet, och målet är att leverera en välbalanserad upplevelse i varje måltid.

Purina - Hundfoder och kattmat

Purina erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive Adventuros, Fortiflora, Gourmet Gold, Gourmet Perle och Gourmet Revelations. Med Purina kan husdjursägare vara trygga i vetskapen om att deras älsklingar får det bästa möjliga inom djurmat.

Purina har alltid varit engagerat i att främja djurens hälsa och välbefinnande genom innovativ forskning och utveckling. Purina strävar efter att ge djurägare och deras fyrbenta vänner det bästa livet möjligt, med hjälp av högkvalitativt foder och näringstillskott.

Purina Pro Plan - Hundfoder

Pro Plan tillhandahåller ett optimalt hundfoder genom livets skeden. Hundmaten för valpar, vuxna och seniorer är utvecklad av Purina-veterinärer och nutritionister. Den främjar en stark start, aktiv livsstil och gyllene år, samtidigt som den smakar fantastiskt och ger din hund den bästa möjliga näring.

Purina Pro Plan - Kattmat

Pro Plan erbjuder ett unikt allergenreducerande foder för katter, som säkert och kattvänligt hjälper till att minska allergener. Utöver specialanpassade foder för kattungar, som ger en stark start i livet, samt för vuxna och seniora katter med fokus på immunförsvar, njurhälsa och starka tänder.

Ett urval av Purinas olika produktserier

Purina har en mängd kända underliggande märken som de tillverkar, här nämner vi några.

Dentalife - Tuggodis för hundar

Dentalife från Purina är en serie dentaltuggben för hundar som främjar tandhälsan. Dessa tuggben har en unik konsistens och form som hjälper till att rengöra tänderna och massera tandköttet. Dentalife ger hundarna en härlig tuggupplevelse samtidigt som de främjar god tandhälsa.

  • Hjälper till att reducera uppbyggnaden av plack
  • Inget adderat socker och låg fetthalt
  • Tuggmotstånd och porös sammansättning

Adventuros - Smakligt hundgodis

Naturliga ingredienser ger en god smakupplevelse. Adventuros är mycket populära belöningsgodisar på promenaden och brukar även locka de mer kräsna hundarna.

Latz - Mångsidigt kattfoder

Latz är en serie av kattfoder från Purina som erbjuder mångsidiga alternativ för katter. Med olika smaker och texturer kan Latz tillfredsställa även de mest kräsna kattarnas smaklökar och ge dem en balanserad och närande måltid.

Gourmet Gold och Gourmet Perle - Lyxigt våtfoder för katter

Gourmet Gold och Gourmet Perle från Purina är serier med lyxigt våtfoder för katter, med noggrant utvalda ingredienser och en unik smakupplevelse. Med Gourmet Gold och Gourmet Perle kan katter njuta av en högkvalitativ måltid som är lika läcker som den är hälsosam.

Fortiflora - Näringstillskott för sund mage och tarm hos hundar och katter

Fortiflora från Purina är ett kosttillskott som hjälper till att stärka immunförsvaret och främja matsmältningen. Med Fortiflora kan djurägare ge sina fyrbenta vänner den extra näringen de behöver för att leva ett friskt och aktivt liv.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
14 produkter

Visar sida 1 av 1