Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Absorbine

Absorbine har flera klassiska vårdprodukter för hästar. Deras hovvård bekämpar bakterier och svamp, deras flugskydd är effektivt och deras pälsglans håller pälsen blank och dammfri. Dessutom erbjuder de ett fantastiskt torrschampo, en allt-i-ett-rengöringsprodukt som är ett måste i varje ryktväska! Absorbine levererar innovativa hästvårdsprodukter sedan 1892. Trygghet och kvalitet garanteras, alltså.

Lång historia

”Dedicated to horse care. Devoted to horse owners.” är Absorbines vision. De vill att din häst ska må sitt bästa och nå sin fulla potential både som tävlingshäst och älskad familjemedlem.

Absorbine har tillverkat vårdprodukter till häst seda 1892 (!) i England. Wilbur F. Young med frun Mary Ida utvecklade ett hästliniment som allra första produkt.

Deras mål är att skapa produkter för hästen, så den mår bra och ser bra ut. Helt enkelt visar sig från sin bästa sida. Produkterna passar utmärkt både på elit och tävlingsnivå såväl som för våra hobbyhästar.

Absorbine har kallats "the horse world's most trusted name" och det är ett epitet de kan leva upp till.

Storsäljare

Deras klassiker Ultra Shield är mycket effektiv och skyddar mot stickande och bitande flugor på sommaren och Showsheen som ger en fantastisk glans och håller svansen trasselfri!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1