Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

LitterLocker

Sedan 2002 har LitterLocker varit en trogen följeslagare för kattägare över hela världen. Med sitt innovativa och praktiska sopsystem erbjuder LitterLocker en enkel lösning för att hantera kattlådans smutsiga ströbädd. Ett hygieniskt avfallssystem för kattsand, alltså. En smart sophink med en påfyllnadskassett som använder flerskiktad Air Seal-folie. Kapslar in bakterier och lukt på ett tillförlitligt sätt i upp till två månader.

LitterLocker grundades år 2002 av entreprenören och uppfinnaren Maurice Pinsonnault, driven av sitt behov att hitta en innovativ lösning för att hantera blöjor och deras doft. Hans idé började med en praktisk blöjhink utrustad med flerskikts-påsar och doftförslutning.

Smart sophink – enkel hygienisk renhållning

Med tiden anpassades denna hink för att ta hand om den smutsiga ströbädden i kattlådor och blev känd som LitterLocker (eller som vissa väljer att skriva namnet: Litter Locker).

Du kan enkelt städa din kattlåda med din kattsandspade och därefter kapsla in lägga avföring och urinklumpar i LitterLocker-påse och -hink. Upp till 2 månader kan det dröja innan du behöver tömma avfallshinken, lite beroende på kattens behov (och antal katter, såklart), vilken kattsand du använder och vilken mat din katt äter. Enkel att tömma och börja om.

LitterLocker Genie är en smart sophink med unik design. Enkel att använda, alltså: Skopa upp smutsen, häll den i LitterLocker och försegla påsen! Med LitterLocker får du både praktisk och hygienisk avfallshantering, och det är enkelt att tömma när påsen är full.

Du köper enkelt refillpåsar till din LitterLocker, vilket ger dig ca 60 påsar av 4,5 meter tät plast för att hålla hemmet luktfritt och fräscht. Så bra!

5 fördelar med LitterLocker

  • Använder rund refill med Air-Seal-teknik
  • Låser in lukt och bakterier
  • Praktisk och hygienisk
  • Enkel att använda
  • Lätt att tömma

Köp LitterLocker & refill hos Granngården

Hos Granngården hittar du den smarta sophinken från LitterLocker samt refillpåsar som är helt täta för att undvika att dålig lukt sprider sig i hemmet. Köp online och i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1