Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fiskars

Fiskars har trädgårdsredskap som gör att du längtar efter att få börja arbeta i trädgården. Smarta och innovativa produkter som gör arbetet enkelt. Fiskars vill motarbeta slit och släng kulturen genom att designa produkter som är robusta och ska hålla länge. Nöjd kund garanti från Fiskars! Köp, prova hemma och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 30 dagar! Gäller hela Fiskars sortiment under hela året.

fiskars-nojd-kund-garanti-granngarden.png

Information om Nöjd kundgarantin från Fiskars

Nöjd kund-garanti går ut på att du som kund kan prova Fiskars-produkten hemma i 30 dagar. Är du inte helt nöjd tar Fiskars tillbaka den och du får pengarna tillbaka av dem. En riktigt förmånlig aktivitet med en generositet man bara kan erbjuda om man är helt säker på att alla ens produkter är av yttersta kvalitet. Det gäller hela Fiskars sortiment – hela året. Allt hanteras av Fiskars direkt via deras hemsida. Köp, prova hemma och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom 30 dagar!

Fiskars - Smarta redskap för trädgård och lantbruk

På Fiskars group drivs alla av ett gemensamt mål; Att utveckla banbrytande design som gör vardagen till något utöver det vanliga. Fiskars vill motarbeta slit och släng kulturen genom att designa produkter som är robusta och ska hålla länge. De kan även återvinnas på ett bra sätt, så det ska kännas bra att använda dem. För, som vi alla vet, påta i trädgården ökar vårt välbefinnande och ger oss glädje.

Historia och mission

Fiskars är ett av de äldsta företagen i världen med en historia som sträcker sig tillbaka till 1649. Idag är de Finlands äldsta företag och ett välkänt varumärke inom trädgårdsprodukter. Fiskars mission är att skapa banbrytande design som gör vardagen till något utöver det vanliga. De vill motverka slit-och-släng-kulturen genom att designa produkter som är robusta och hållbara, samtidigt som de är användarvänliga och snygga.

Varför välja Fiskars?

Fiskars är ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till trädgårdsredskap och de har ett brett sortiment som passar både trädgårdsmästaren och konsumenten. Deras produkter utmärker sig för sin höga kvalitet och användarvänlighet. Fiskars lägger stor vikt vid att ta fram innovativa och unika produkter som är både snygga och funktionella.

Hur designar Fiskars sina produkter?

Fiskars jobbar ständigt med att ta fram innovativa och unika produkter. Deras designprocess fokuserar på att skapa produkter som är robusta och hållbara, samtidigt som de är användarvänliga och snygga. Fiskars vill att deras produkter ska kunna användas under många år och därför lägger de stor vikt vid att använda högkvalitativa material och genomtänkta konstruktioner. Dessutom är återvinning en viktig del av Fiskars designfilosofi, vilket innebär att deras produkter kan återvinnas på ett bra sätt.

Vem kan använda Fiskars produkter?

Fiskars produkter är utformade för både professionella trädgårdsmästare och privatpersoner. Deras sortiment omfattar allt från sekatörer och krattor till spadar och grepar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare, har Fiskars produkter som passar dina behov.

Hos Granngården hittar du alltid ett brett utbud av trädgårdsredskap som grensåg, sekatör, grensax och häcksax. Du finner även en mängd olika spadar, skyfflar och grepar för en mängd olika användningsområden. Trädgårdsredskap som gör att du längtar efter att få börja arbeta i trädgården eller i trädgårdslandet.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
101 produkter

Visar sida 1 av 4