Gå till huvudinnehållet

Fiskars

Fiskars har trädgårdsredskap som gör att du längtar efter att få börja arbeta i trädgården. Smarta och innovativa produkter som gör arbetet enkelt.

Smarta redskap för trädgård och lantbruk

Fiskars är ett välkänt varumärke och bekant namn när det kommer till trädgårdsprodukter. Fiskars grundades redan 1649 och är idag ett av de äldsta företagen i världen.

Med unika och användarvänliga produkter i högsta kvalitet återfinns de i såväl trädgårdsmästarens hand som i konsumentens.

Fiskars är ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till trädgårdsredskap och jobbar ständigt med att ta fram innovativa, unika och snygga produkter.

Hos Granngården hittar du alltid ett brett utbud av trädgårdsredskap som grensåg, sekatör, grensax och häcksax. Du finner även en mängd olika spadar, skyfflar och grepar för en mängd olika användningsområden.

Fiskars har trädgårdsredskap som gör att du längtar efter att få börja arbeta i trädgården eller i trädgårdslandet.
Till exempel den populära, klassiska potatisgräven eller smarta verktyg som universalklippare som gör att du enkelt kan beskära träd utan att klättra upp i dem. Vill du slippa klättra kan takrännerensare också vara ett bra alternativ för dig. Till takrännerensaren ingår det ett teleskopskaft, till vilket du senare kan köpa till smidiga tillbehör som en grensåg eller fruktplockare.

Köp dina redskap från Fiskars i någon av våra butiker eller online på Granngården.se! Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

100 produkter

Visar sida 1 av 4