Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bia bed

Redan 1969 producerades den första generationen av Biabädden i större skala och nu 50 år senare tillverkas fortfarande alla Bia bäddar i Valdemarsvik av företagets tredje generation. Svensktillverkad kvalitet när den är som bäst - Närproducerat av högsta kvalitet!

Bia Bed historia

Bia Bed är ett svenskt varumärke för hundbäddar som grundades 1969, en Svensk klassiker! Sedan dess har varumärket förblivit en ledande aktör inom design och tillverkning av svensktillverkade, högkvalitativa och bekväma hundbäddar. Deras mission är att erbjuda hundägare en högkvalitativ och bekväm sovplats för sina hundar, som hjälper till att främja deras hälsa och välbefinnande.

Bia beds hundbäddar

De är vida kända för att använda högkvalitativa material som är slitstarka och lätta att rengöra. Skummaterialet ska ge optimalt ergonomiskt stöd och komfort för hunden och den unika designen gör dem formstabila, vilket betyder att de bibehåller sin form och stöd även efter långvarig användning.

Bia Beds finns i olika storlekar, färger och former för att passa olika hundar och inredningsstilar. Det finns också ett brett utbud av olika överdrag till hundbäddarna som både förlänger livslängden och ger en mer personlig och bekväm sovplats för hunden.

Vill du mysa till det lite extra i bäddan har vi passande gosiga hundfiltar att lägga i för att kunna bädda med.

Bia bed och vår framtid

Bia Bed är engagerade i att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara material, minska sin energiförbrukning och arbeta aktivt med att minska sitt avfall. Genom dessa åtgärder strävar Bia Bed efter att skapa en hållbar produktionsprocess och främja en mer hållbar livsstil.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
80 produkter

Visar sida 1 av 3