Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Horslyx

Horslyx erbjuder aptitretande slickstenar för hästar i olika smaker, som innehåller en balans av vitaminer, mineraler och spårämnen. En slicksten tillhandahåller en balans av näringsämnen som är bristfälliga i hästens basfoder, vanligtvis baserat på grovfoder. Slickstenarna finns i smakliga och dryga varianter, vilket ger både nyttiga mineraltillskott och sysselsättning för hästarna.

Vad är Horslyx slicksten?

Horslyx slicksten är det perfekta valet för hästägare som vill belöna eller distrahera sin häst eller ponny med ett näringsrikt slickstensalternativ. Perfekt vid situationer som t.ex. lastning i transport, klippning, stretchning och fysiska undersökningar, skoning, infångning eller ett besök hos veterinären.

  • Löser inte upp sig i regn.
  • Smälter inte i värme.
  • Räcker länge.
  • Mycket smakliga

Horslyx är melass-baserade och har mycket hög smaklighet för hästarna (de är framtagna för häst men kan även ges till åsnor, zebror (!) och getter) De innehåller 33% socker vilket kan låta som väldigt mycket socker - men eftersom hästen bara slickar i sig små mängder åt gången har de mycket liten påverkan på den totala foderstaten.

Hur tillverkas Horslyx?

De innehåller inga kemiska medel som ska hårdgöra dem, inga onödiga fyllnadsmaterial, konstgjorda färgämnen eller konserveringsmedel. Vattenhalten är under 5% - dvs när du köper Horslyx köper du inte en massa vatten för pengarna!

Företagets historia

De påbörjade sin tillverkning 1997 på den egenägda fabriken som ligger i Silloth, Cumbria. Original var den första varianten som på efterfrågan följdes av Garlic och Mobility-varianterna.

På Granngården hittar du givetvis fler godbitar och tillbehör till din häst.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1