Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ventura

Med trädgårdsprodukter från Ventura får du ett fint utbud av snygga produkter som berikar din vardag i trädgården. De är välkända för sina råjärnsprodukter som rostar läckert med tiden och ger en underbar vintage charm till miljöer i trädgården, på altanen och i trädgårdslandet.

Produkter som dekorerar din trädgård

Med trädgårdsprodukter & krukor från Ventura får du ett fint utbud av snygga produkter som berikar din vardag i trädgården. Hos Granngården kan du köpa ett blandat sortiment av trädgårdsprodukter från Ventura. Du kan välja mellan produkter för vattning som vattenkannor, men även kryddetiketter och odlingskragar. Köp produkter från Ventura för trädgården och odlingen i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Ventura produkter för trädgård

Om du odlar i trädgården eller på din balkong kan Venturas produkter piffa upp tillvaron. Med en snygg vattenkanna har du stil och färg även på redskapen. Lägg till en lövkorg för förvaring i trädgården eller till höst och vårstädningen. Med snygga kryddetiketter kan du märka upp de olika växterna, blommorna eller annan plantering du sätter i odlingskragarna från Ventura.

Odlingskrage från Ventura

Oavsett om det är växter som ska ramas in i gräsmattan, eller små rabatter med blommor som behöver en ram är odlingskragen från Ventura ett snyggt tillskott. Ett bra alternativ till pallkrage är odlingskrage. De kan med fördel användas som grönsaksland och dela upp olika sorter av grönsaker eller kryddor för köket under sommarhalvåret. Odlingskragen från Ventura finns i svart färg och zinkfärgad rund utformning. Du kan välja storlek och färg som passar in med din trädgårds eller odlings övriga utseende. Kanske kan en blandning av storlek och färg på odlingskragarna ge en fin helhet? Köp trädgårdsprodukter från Ventura hos Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
56 produkter

Visar sida 1 av 2