Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Borstiq

Borstiq är känt för sina högkvalitativa ryktborstar, inklusive midjeborstar, mankborstar, pälsborstar och massageborstar. Ergonomiska design och effektiva borttagningsförmåga gör dem till det perfekta valet för hästvård. Säg hejdå till smuts och damm!

Borstiq grundades i Jönköping och ägs idag av Willab.

Borstiq Farms tillverkar snygga och mycket välgjorda borstar. Borstarna tillverkas främst i naturmaterial och de har både ryktborstar, svansborstar och mankborstar med olika längd och hårdhet på borsten. De ligger bra i handen och håller i många år.

Varför används naturborst?

Naturborst av olika slag används för att minska statisk electricitet och få en borste som passar perfekt till sitt avsedda användningsområde. De använder ofta en rygg på borstarna av oljat bokträ, snyggt och hållbart. Borsten i Borstiqs olika borstar kan vara av t.ex. Bassine, Tagel, Polypropen, Kaktus/Mexfiber och Arengafiber.

Vad är Arengafiber?

Arenga kallas även palmträfiber eller svart fiber och tillverkas av Arenga Pinnata-palmer. Arenga kännetecknas av styva borst med hög densitet som är naturligt resistent mot vatten och mycket slittålig. Arengafiber är perfekt att använda i bostar som ska borsta bort smuts, damm och lera.

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1