Gå till huvudinnehållet

Borstiq

Borstiq Farm är ett grossistföretag inom ridsportbranschen som tillverkar och marknadsför ett sortiment avsedda för stall, häst och ryttare.

De importerar och exporterar sina ridsportprodukter inom fackhandeln för ridsport både i Skandinavien och ut i Europa.

Företagets målsättning är att leverera kvalitetsprodukter i naturmaterial som i första hand har en svensk design och svenskt ursprung till ett attraktivt pris så att alla kan köpa deras produkter.

Kvalitetsborstar från Borstiq

Hos Granngården finns ett brett sortiment av kvalitetsborstar från Borstiq så om du söker efter riktigt bra ryktborstar till din häst som håller en hög kvalitet i många år framöver är det garanterat dessa du behöver.


Borstarna har lite olika naturmaterial och har genomgående en gedigen och robust design, ofta med ett ergonomiskt tänk hur borsten ska ligga i handen när man borstar.
Söker du annan utrustning till din häst så har vi även ett brett sortiment för både häst och ryttare där du kan kika in på våra produkter.

Köp ryktborstar och annan utrustning till hästen

Välkommen till din närmsta Granngården-butik för att köpa ridkläder, hästtäcken och allt annat du behöver till din häst. Har du frågor till oss? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst som glatt hjälper till vid frågor eller om du upplever problem med något.
Om du inte har vägarna förbi någon av våra butiker så kan du även handla enkelt online med hemleverans!

14 produkter

Visar sida 1 av 1