Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trikem

Trikem har sedan 1954 tillverkat svenska vårdande produkter och fodertillskott för häst och hund. Företagett drivs av ett dedikerat team med mångårig erfarenhet inom näringslära, biologi, fysiologi, kemi och en passion för djur och natur. Under Trikems produktparaply hittar du en mängd klassiska och välfungerande varumärken; som Radital och Working Dog. 100 procent svensktillverkade produkter av hög kvalitet som har uppskattats av många djurägare genom åren! Välbeprövat och effektivt.

Specialister på djurvårdsprodukter och fodertillskott sedan 1954

Välj marknadens bästa produkter från Trikem och handla på Granngården. Trikem är en svensk tillverkare av djurvårdsprodukter och fodertillskott som har funnits sedan 1954.

Historia och Mission

De har sin bas i Malmö och Klågerup, och har varit verksamma sedan 1954. Där tillverkas alla deras produkter. Trikem har sedan starten haft som mål att erbjuda högkvalitativa produkter för alla fyrbenta vänner. De utgår från 3 tydliga ledord i sitt arbete: kvalitet, kunskap och välmående. Allt för en hälsosam och sund framtid för alla fyrbenta vänner. Med en gedigen erfarenhet inom fysiologi och nutrition och ständiga uppdateringar mot dagens forskning garanteras kvalitativa och effektiva produkter.

100 % svensktillverkat med starkt miljöfokus

Trikems fabrik i Klågerup drivs på förnybar energi med träpellets sedan 2005 och installerade även solceller under 2022. Inom kort börjar också produkterna levereras med deras första eldrivna lastbil. Alla råvaror utvärderas löpande för att säkerställa en minimal miljöbelastning. Otrevliga ämnen som t.ex. mikroplaster, giftiga mineraler och insektsgifter undviks helt och hållet i produktionen.

Varför välja Trikem?

Trikem utgår alltid från den senaste forskningen och har en gedigen erfarenhet inom fysiologi och nutrition. Detta säkerställer att de alltid kan erbjuda effektiva och högkvalitativa produkter till alla sina kunder. De tar även hänsyn till vår miljö genom att använda förnybar energi och undvika otrevliga ämnen som kan skada vår natur.

Hur fungerar Trikems produkter?

Trikem erbjuder ett brett sortiment av produkter för både häst och hund. Dagens moderna hästhållning och hundträning kräver ofta tillskott för att våra fyrbenta vänner ska må bra och kunna prestera på topp. Trikems produkter är utvecklade för att ge stöd och hjälp till både häst och hund för att möta olika utmaningar i deras liv.

Dagens hästhållning med nya rutiner för utevistelse, foder, intensiv träning, tävlingar året runt, miljöpåverkan med mera. Detta har ändrat hästens naturliga förutsättningar och då kan tillskott behövas för att ha en mjuk, smidig, välmusklad häst över hela året – genom hela livet.

Våra hundar kan möta mag- och tarmproblem, skotträdslor, ömma äldre leder eller höga krav för aktiva individer i träning, jakt, tävling, drag med mera. Med Trikems hundprodukter kan du finna stöd och hjälp så att din hund alltid mår bra och presterar på topp. Primärt finner du kosttillskott till hund och fodertillskott till häst samt vårdande produkter för häst och hund, såsom schampo, balsam, liniment, sårtvätt, osv. Trikem har även populära serier för oss tvåbeningar.

Vem passar Trikems produkter för?

Trikems produkter passar för alla som bryr sig om sina djurs hälsa och välmående. För hästar kan man hitta kosttillskott och fodertillskott som hjälper till att bygga muskler och hålla lederna smidiga. För hundar finns det kosttillskott som stödjer mag- och tarmhälsan, lugnar skotträdslor och stödjer lederna. Trikem har även ett utbud av vårdande produkter såsom schampo, balsam, liniment och sårvård för häst och hund.

Kategori & Filter
    • Populära
51 produkter

Visar sida 1 av 2