Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Octowood

Octowood ingår i Sveriges största specialvirkeskoncern och producerar högkvalitativa stängselstolpar av jämtländsk fura. Ett varumärke som aktivt arbetar för ett skogsbruk som främjar hållbarhet och motverkar global uppvärmning. Varje fällt träd ersätts med minst två nya.

Stängselstolpar av högsta kvalitet

Octowoods stolpar är en naturprodukt med unika egenskaper. Stängselstolparna är av högsta kvalitet, idealiska till lantdjursstängsel, vilthägn, staket etc. Granngården är stolta att kunna erbjuda Octowood i vårt utbud, i butik och online. Octo-stolpen produceras från ett urval av senvuxen Jämtländsk fura. Spetsad i ena änden samt fasad i den andra.

Octowood-stolpar anpassade för elstängsel

Modellerna med den åttkantiga formen gör dessutom att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Perfekt om du ska montera elstängsel. Det underlättar arbetet för användaren och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre. En optimal produkt ur många aspekter.

Octowood har flera typer av stängselstolpar

Våra träimpregnerade trästolpar finns i tre utföranden; cylindersvarvade, åttkantiga och åttkantig halv (delad på längden). Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och följer svensk standard NTR klass A. På våra stolpar från OctoWood lämnar vi 20 års rötskyddsgaranti. Krom- och arsenikfri.

Paddockpaket från Octowood

Octowood har även färdiga paddockpaket med grindar att sätta upp. Är det en paddock du behöver kan du vara säker på att Octowood står för bästa möjliga paddock. När det gäller grindar, kan du välja att köpa enkelgrind eller dubbelgrind. Vill du ha ett komplett paddockpacket inklusive grind är Octowoods paket rätt val för dig! Köp stängselstolpar, paddock, stängselslana, grindar och tillbehör till ditt stängsel från Octowood i Granngårdens butiker eller köp online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
36 produkter

Visar sida 1 av 2