Gå till huvudinnehållet

Solstickan

Med en historia som sträcker sig över generationer har Solstickan varit en symbol för ljus, hopp och generositet. Deras ikoniska ask med tändstickor har alltid varit en påminnelse om värmen och ljuset vi kan skapa tillsammans. Klassiska tändstickor och effektiva braständare av FSC-certifierat trä som ger dig en effektiv, naturlig upptändning av brasor och ljus både inom och utomhus.

Solstickan - Ett ljus i mörkret

Med en historia som sträcker sig över generationer har Solstickan varit en symbol för ljus, hopp och generositet. Deras ikoniska ask med tändstickor har alltid varit en påminnelse om värmen och ljuset vi kan skapa tillsammans.

Deras mission är att stödja människor i behov och att främja en känsla av samhörighet och medmänsklighet. Vi är engagerade i att göra världen till en bättre plats, en ask med tändstickor åt gången.

Vi hjälper dig gärna!

Kika bland alla våra tändstickor och brastillbehör för uppvärmning i hemmet.

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1