Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Lantbruk och skog hos Granngården

Lantbruk & Skog

Om Lantbruk & Skog

Granngården har en lång historia av att leverera pålitliga produkter till lantbruk och skogsbruk. Vi tror på ett liv i samklang med djur och natur och fokuserar på produkter av högsta kvalitet för ett tryggt och säkert liv i skog och lantbruk.

Lantbruk & skogsbruk

Hos oss finner du som lantbrukare och gårdsägare allt som behövs för ett tryggt jordbruk med glada djur. Vi har verktyg, maskiner, lantbruksredskap, vattenkoppar och vattenbaljor, foderutrustning och strömedel som kutterspån och halmpellets.

För ett tryggt och effektivt skogsbruk så har Granngården ett brett utbud av skyddsutrustning och högkvalitativa varumärken som bland annat Stihl och Oregon tittar ofta fram och säger hej.

Granngården vid din sida

På Granngården värdesätter vi skogsförvaltning och den frihet som skogsarbete ger. Vi bär med oss ansvaret att bevara skogen för framtida generationer, tack vare tidigare generationers omsorg. Du hittar helt enkelt det mesta av det bästa hos oss. Skottkärror och släpvagnar också. Stängselstolpar och större maskiner. Du kan dessutom hitta all typ av djurvård för kalvar, lamm, föl, kultingar och vuxna lantbruksdjur.

Stängsla dina markområden

Hos Granngården får du hjälp att avgränsa och värna om dina markområden. Du hittar allt inom stängsel – och vi hjälper dig att förvandla drömmar till verklighet. Våra stängsellösningar erbjuder både säkerhet och hållbarhet för att skydda dina djur och egendom. Vi har ett brett utbud av material och tillbehör för att skapa anpassade lösningar som passar just dina behov.

Trygg och säker sågning

Vi erbjuder även ett sortiment av motorsågar för proffesionellt bruk och skogskläder som sågskyddssbyxor., vilket garanterar både prestanda och säkerhet i ditt arbete. Med robusta och pålitliga motorsågar blir skogsarbetet både enklare och mer effektivt, vilket gör att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – vård och förvaltning av skogen.

Allt för ditt stall

Dags att göra iordning stallet? Lugnt. Hos Granngården hittar du allt för både små häststall och stora ladugårdar, från dörrar och fönster till kalvboxar, larm, stallmattor och ventilationsfläktar. Vi erbjuder också desinfektionsmedel som Virkon S och köldridåer för boxar.

Du kan beställa din stallinredning online med leverans direkt hem till dig eller besöka din närmaste butik för tips och råd. Vi har produkter för att skapa en säker och bekväm miljö för dina djur. Oavsett om du renoverar eller bygger nytt, hjälper vi dig att hålla stallet i toppskick.

Köp allt för gården i form av lantbruk och skog här på granngården.se. Sortimentet går att hitta i butik och köpa direkt online med hemleverans. 

lantbruk-skog-granngarden-stangsel-banners-222x160px.png
Stängsel
lantbruk-skog-granngarden-maskiner-banners-222x160px.png
Maskiner
lantbruk-skog-granngarden-stromedel-banners-222x160px.png
Strömedel
lantbruk-skog-granngarden-foderutrustning-banners-222x160px.png
Foderutrustning
lantbruk-skog-granngarden-vattenforsorjning-banners-222x160px.png
Vattenförsörjning
lantbruk-skog-granngarden-stallinredning-banners-222x160px.png
Stallinredning
lantbruk-skog-granngarden-skogsutrustning-banners-222x160px.png
Skogsutrustning
lantbruk-skog-granngarden-djurvard-banners-222x160px.png
Djurvård
lantbruk-skog-granngarden-dammbindning-banners-222x160px.png
Transport & Väg