Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Appetitt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. All fodertillverkning sker i Norge under noggrann kontroll. Appetitt arbetar efter filosofin ”god hälsa ger aptit på livet” och erbjuder glutenfritt och spannmålsfritt hundfoder och kattmat av högsta kvalitet.

Norskt premiumkvalitetsfoder till hund och katt

Appetitt är marknadsledande på hundfoder i Norge och hyllas för sitt välutvecklade sortiment av premiumfoder för hundar och katter. Med stort fokus på foderutveckling och forskning arbetar varumärket efter filosofin ”god hälsa ger aptit på livet” och erbjuder glutenfritt och spannmålsfritt hundfoder och kattmat av högsta kvalitet. Appetitt ägs av Norska Felleskjøpet som producerar allt foder på plats i Norge vilket ger kontroll genom hela tillverkningsprocessen. Appetitt är ett välbalanserat foder framtaget på vetenskapliga grunder vid Universitetet för Miljö och Biovetenskap i Norge, och består till största delen utav nordiska kvalitetsingredienser. Det är noga framforskat, testat och utvecklat för att ge din hund och katt en unik och balanserad fodersammansättning.

Innehåll i Appetitt hundfoder och kattmat

Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av djurets näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå. Resultatet är ett glutenfritt och spannmålsfritt foder baserat på norska råvaror, med högt näringsvärde och riklig smak. Näringsämnena i fodret är sammansatta för att ge hög smältbarhet i lagom mängder för en optimal ämnesomsättning, egenskaper som ger en frisk, vital och sund hund och katt. Hundmaten passar extra bra för aktiva och arbetade hundar som jakthundar, draghundar och brukshundar men även för hundägare med höga krav på sin hunds foder.

Med 85 % animaliska råvaror, vilket ger hög proteinkvalitet, samt ett extra högt fettinnehåll rikt på Omega 3 och 6 hjälper Appetitt ditt djur att prestera på topp. Fodret har en proteinsmältbarhet på över 80 % vilket reducerar risken för mag- och tarmstörningar. Det är dock inte bara de bästa ingredienserna och den unika balansen dem emellan som gör Appetitt så populärt. Även smaken, och att få till ett foder som djuren älskar, har varigt en ledstjärna i utvecklingen.

Appettit hos Granngården

Alla varumärkets foder är uppdelade efter hundens och kattens storlek och livsfas för att du enkelt ska hitta rätt foder för just ditt djur. I Granngårdens sortiment av Appetitt hundmat kan du välja mellan valpfoder, seniorfoder, helfoder och specialfoder för små, mellan och stora raser. Det finns även ett mycket smakligt våtfoder som är perfekt på jakten för extra energi eller som topping om din hund är lite kräsen med sitt torrfoder. Varumärket erbjuder hundfoder för överviktiga hundar, känsliga hundar och arbetande hundar. Du hittar bland annat specialfoder för hud och päls och foder för hundar med hög aktivitetsnivå med krav på extra energitillförsel, till exempel Energy och Extreme. Bland våra kattfoder från Appetitt finns torrfoder anpassat för vuxna innekatter och foder för steriliserade och kastrerade katter, i smakerna fisk och kyckling. Kattmaten är helt spannmålsfri och har hög smältbarhet för bästa välmående för just din kisse.

Premiumfoder för varje individ

Appetitts väletablerade foderutveckling leds av av Hallegeir Sterten, doktor i näringfysiologi med stor kunskap om hundars näringsbehov och smältbarhet. Receptet baseras därför på näringsämnen som lätt tas upp av hunden och katten, tilll exempel norsk lax med högt naturligt innehåll av glukosamin och kondriotin. De råvaror som står till grund för hundmat och kattfoder uppfyller höga krav från Norsk Mattilsyn, med noga kontroll över såväl inhemska som importerade råvaror. Allt för att skapa en foderserie som täcker var djurs speciella behov.

Appetits huvudelement är:

  • God aptit – Bra smak är avgörande för att djuret ska få i sig viktiga näringsämnen. En hög andel animaliska, norska råvaror av hög kvalitet ger fodret sin goda smak. Den korta vägen från produktion till matskål bidrar också till den fräscha och rika smaken.
  • Riktig näring för god hälsa och livskvalitet – Näringsämnena i fodret har en hög smältbarhet och tillförs djuret i rätt mängder, varken för lite eller för mycket. Detta bidrar till en optimal ämnesomsättning hos din hund och katt. Fodret innehåller minst 75 % nordiska råvaror av absolut högsta kvalitet!
  • Rätt proteiner och mängd – I Appetitt är innehållet av smältbart, animaliskt protein noga balanserat för att undvika under- och överfodring av protein, som i sin tur kan leda till belastning på njurar och urinvägar. 85 % animaliska råvaror ger hög proteinkvalitet och över 80 % proteinsmältbarhet minskar risken för tarmstörningar.
  • Hög fettkvalitet – Rätt fett är viktigt för hundens energitillförsel och för hur fodret smakar. Fodret innehåller både fett från fågel, svin och laxolja av mycket hög kvalitet som ger god smak. Norsk laxolja ger fodret ett högt innehåll av viktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Ett noga utformat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror hjälper till att hålla leder, hud, päls och hälsa i toppskick!

Beställ hundmat och kattfoder från Appetitt online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren, eller besök någon av våra butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
42 produkter

Visar sida 1 av 2