Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

DeLaval

I över 125 år har DeLaval levererat pålitlig och innovativ utrustning för bönder och producenter av olika livsmedel. DeLavals produkter används i över 100 olika länder inom jordbruk och djurhållning. Allt från utrustning och rengöringsmedel för stora lantbruk med avancerade maskinparker ner till enkla men rejäla diskborstar som är kända för att hålla, i princip, i all evighet.

Pålitlig och innovativ utrustning

I över 125 år har DeLaval levererat pålitlig och innovativ utrustning för bönder och livsmedelsproducenter. DeLavals produkter används i över 100 olika länder inom jordbruk och djurhållning. Allt från stora avancerade maskinparker ner till rejäla diskborstar. Delaval strävar efter att ständigt hjälpa och förbättra det dagliga arbetet för mjölkproducenter. Som bolag är de en del i Tetra Laval-koncernen tillsammans med bland andra Tetra Pak.

DeLaval - störst på mjölkning och fodring

DeLavals största område är mjölkning och mjölkproduktion. En viktig del i mjölkproduktionen är renhållning och hygien. Delaval har flera produkter för en optimalt hygienisk hantering av redskap och råvaror vid mjölkning. Förutom utrustning och redskap inom renhållning, har de också ett brett utbud av utbildningsprogram för att utveckla lantbruk.

Smart Farming från DeLaval

Med konceptet Smart Farming utvecklar sig Delaval till att inkludera mer utöver mjölkproduktion. De vill vara en tillgång för att understödja ett mer övergripande grepp på hela lantbrukets totala drift och lönsamhet. Tanken är att du som lantbrukare med hjälp av Delaval och deras lösningar ska få bättre underlag för att lättare kunna fatta informerade beslut om framtiden. Delaval har t.ex. produkter inom vattenförsörjning för lantbrukare som ska kunna förse sina djur med vattentillförsel.

Delaval Klippmaskiner

Som fullserviceleverantör till mjölkproducenter är Delaval med och utvecklar, tillverkar och distribuerar utrustning samt kompletta mjölkningssystem för mjölkproduktion och djurvård. Utöver arbetet som fullserviceleverantör inom mjölkproduktion, är Delaval stora inom service och har ett brett sortiment av tillbehör för lantbruk. För lantbrukare med djur finns bland annat Delavals kvalitativa och förstklassiga klippmaskiner för djurvård av kreatur som kor, häst och får. Köp produkter från Delaval för ditt lantbruk online på granngården.se

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
105 produkter

Visar sida 1 av 4