Gå till huvudinnehållet

Siltbergs smide

Tillverkningen sker i Hemse på Gotland sedan 1960-talet. Produkterna är kraftiga och robusta och de är galvaniserade för lång livslängd. Här finner du t.ex. fårgrindar, rundbalsgrindar, foderautomater, foderhäckar, foderbord och tillbehör

Svensktillverkade produkter för djurskötsel

Siltbergs tillverkar högkvalitativa produkter för fårskötsel och har gjort det sedan 60-talet. Tillverkningen sker i Hemse på Gotland och i sortimentet finner du fårgrindar, rundbalsgrindar, foderautomater, foderhäckar, foderbord och tillbehör. Produkterna är kraftiga och robusta och de är galvaniserade för lång livslängd.

Grindarna är spetsade nertill för att det skall vara lätt att få ner dem i marken. Alla grindar är försedda med ringar för att enkelt kunna sammankopplas. Inga lösa detaljer. Systemet är praktiskt att använda vid insamling av får vid betesförflyttning. Beställningsvaror med leveranstid ca 1-2 veckor. Se hela vårt utbud av Foderutrustning. Beställ smidigt och tryggt på granngården.se!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
19 produkter

Visar sida 1 av 1