Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Beaphar

Beaphar grundades i Holland 1943. Deras produkter tillverkas i Europa och har sitt fokus på vårdprodukter och ohyreavskräckande artiklar. Fabrikerna som tillverkar Beaphars produkter är auktoriserade för veterinär medicin och påvisar allra högsta standard.

Fokus på husdjursvård sedan 1943

Beaphar grundades i Holland 1943. Produkterna tillverkas i Europa, framförallt i Holland och Storbrittannien, och har sitt fokus på vårdprodukter och ohyreavskräckande artiklar. Mycket noggrann och utförlig kontroll under tillverkningen och ingredienser av hög kvalitet säkerställer en kvalitativ produkt. Fabrikerna som tillverkar Beaphars produkter är auktoriserade för veterinär medicin och påvisar högsta standard. I vårt sortiment finner du produkter inom fästingprodukter, hundskötsel och kattskötsel som t.ex. nappflaska och löptiksspray.

Deras filosofi är att våra husdjur förtjänar det allra bästa och ska ha tillgång till god vård av hög kvalitet till ett bra pris.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1