Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Berglund

Berglund erbjuder postlådor av hög kvalitet som står emot väder och vind, präglade av en skandinavisk design. All design och produktutveckling sker inom Sverige, vilket utgör en unik kvalitetsstämpel för dig som kund. Varumärket omfamnar en mångsidig kollektion av postlådor som möter alla behov och förutsättningar.

Svenskdesignade brevlådor för skandinaviskt väder

Berglund ägs av det svenska företaget Miljöcenter. Både design och produktutveckling sker i Sverige. Med sin långa erfarenhet utformar de postlådor som är särskilt rustade för att klara av våra tuffa skandinaviska väderförhållanden. Det breda utbudet inkluderar allt från klassiska brevlådor för daglig tömning till större markpostlådor anpassade för att ta emot större mängder post och paket.

Säker posthantering med Berglunds postlådor

De lägger stor vikt vid säkerhet. Alla låsbara postlådor har funktionen HandStop som förhindrar obehöriga att komma åt posten via inkastluckan. Låsen är kraftfulla och anpassade efter postlådans storlek och funktion. Allt för att säkerställa att din post förvaras tryggt och säkert!

Hela 10 års garanti mot genomrost

Deras högkvalitativa och vädertåliga postlådor tillverkas av galvaniserad stålplåt alternativt aluzink som sedan pulverlackeras. Tack vare den höga plåtkvaliteten kan de lämna hela 10 års garanti mot genomrost.

Enkel montering

För att monteringen av din brevlåda ska bli så smidig och enkel som möjligt erbjuds flera olika monteringslösningar. Postlådorna har t ex förborrade hål och kan vid behov enkelt fästas på en uppsättningsstolpe med justerbar höjd. Markpostlådorna monteras smidigt med markfäste.

Köp Berglunds postlådor online

Köp din brevlåda från Berglund direkt online på granngården.se med smidig hemleverans direkt till dörren.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
47 produkter

Visar sida 1 av 2