Gå till huvudinnehållet

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.

För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga är ett svenskt företag som började med sportprodukter men idag har gjort sig kända kända för både gräsklippare och snöslungor. Stigas trädgårdsprodukter passar för alla slags trädgårdsarbeten året runt och fokus ligger på god säkerhet, miljövänlighet och ergonomi. Köper du Stigas produkter online hos Granngården kan du vara säker på att du får hög kvalitet och överlägsen prestanda.

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.

Stiga robotgräsklippare Autoclip

Den som är intresserad av att köpa robotgräsklippare Autoclip från Stiga kan räkna med perfekt klippresultat och finish! Stigas robotar kan klippa stora ytor upp till 5000m² med en lutning upp till 45%, och har modeller utrustade med GPS-system. Att du kan styra din robot från Stiga enkelt med en app direkt i din mobil är en ytterligare fördel. Intelligenta sensorer känner av gräslängd, fukt och terräng och justerar sitt klippsätt utefter det. Dessutom kommer den ihåg hur och var den klippte sist och tar vid där den senast slutade!

Stiga grästrimmer och röjsåg

Är du på jakt efter grästrimmer och röjsåg erbjuder Stiga ett urval av kraftfulla maskiner som passar de flesta behov. Stigas grästrimmers har hög prestanda och är enkla att använda både till större och mindre behov. Röjsåg Stiga SBC 80 AE ger dig en bensindriven maskins prestanda men fördelarna från en batteridriven, som lätt vikt, komfort och tyst ljud.

Gräsklippare från Stiga

Stiga har tillverkat gräsklippare av högsta kvalitet sen 1958 och erbjuder såväl åkgräsklippare som vanliga klippare. I Granngårdens sortiment finns ett stort urval av Stigas populära gräsklippare. Vi har även grästrimmer från Stiga att komplettera gräsklippningen med.

Åkgräsklippare Rider

Stiga åkgräsklippare Rider och passande för villaträdgården och mindre gräsytor finns modellen Stiga Rider Villa. För större gräsytor och parker finns modellserien Stiga Rider Park. Det finns även en traktormodell, Stiga Traktor Tornado.

Stiga snöslunga - för husägare och proffs

Stigas serie för snöslungor heter Stiga Snow och finns i både större och mindre modeller och kommer både som ensteg- och tvåstegsslungor. Varumärket erbjuder både slungan för husägaren som för professionellt bruk. För dig som är på jakt efter en snöröjningsmaskin erbjuder Stiga både högkvalitativa och prisvärda snöslungor. Vi erbjuder även reservdelar för Stigas snöslungor.

Välj bland ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner och utrustning från Stiga! Köp din maskin i en Granngården-butik nära dig eller beställ online på granngården.se med hemleveras.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

139 produkter

Visar sida 1 av 5