Gå till huvudinnehållet

Stiga

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.

Stiga-A produktvisning

För alla slags trädgårdsarbeten

Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.

Stiga är ett svenskt företag som började med sportprodukter men idag har gjort sig kända kända för både gräsklippare och snöslungor. Stigas trädgårdsprodukter passar för alla slags trädgårdsarbeten året runt och fokus ligger på god säkerhet, miljövänlighet och ergonomi. Köper du Stigas produkter online hos Granngården kan du vara säker på att du får hög kvalitet och överlägsen prestanda. Stiga har levererat kvalitetsmaskiner till den svenska marknaden ända sedan 1934. Varumärket står för konsumentdriven innovation med förstklassiga trädgårdsredskap som är speciellt anpassade för det krävande nordiska klimatet.

Stiga grästrimmer

Är du på jakt efter grästrimmer erbjuder Stiga ett urval av kraftfulla maskiner som passar de flesta behov. Stigas grästrimmers har hög prestanda och är enkla att använda både till större och mindre behov.

Gräsklippare från Stiga

Stiga har tillverkat gräsklippare av högsta kvalitet sen 1958 och erbjuder såväl åkgräsklippare som vanliga klippare. I Granngårdens sortiment finns ett stort urval av Stigas populära gräsklippare. Vi har även grästrimmer från Stiga att komplettera gräsklippningen med.

Åkgräsklippare

Stiga åkgräsklippare och passande för villaträdgården och mindre gräsytor finns modellen Stiga Villa. För större gräsytor och parker finns modellserien Stiga Park. Det finns även en traktormodell, Stiga Traktor Tornado. Välj bland ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner och utrustning från Stiga! Köp din maskin i en Granngården-butik nära dig eller beställ online på granngården.se med hemleveras.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
131 produkter

Visar sida 1 av 5