Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Husdjurshjälpen

Genom Husdjurshjälpen får dina fyrbenta vänner tillgång till behandlingar så som pälsvård, klippning av päls och klor. Behandlingarna utförs på plats i ett urval av Granngårdens butiker.

Tidsbokning Grannhjälpen

Tidsbokning

Vänligen klicka på länken till den stad du önskar boka tid för att se vilka tjänster som erbjuds i en butik nära dig. Fyll i bokningsformuläret för att färdigställa bokningen! 

Husdjurshjälpen erbjuder samtliga behandlingar
Borås, Vara, Skövde, Umeå, Örebro, Uddevalla

Husdjurshjälpen erbjuder kloklippning och enklare trim
Eksjö, Halmstad, Nässjö, Ängelholm, Gnesta, Ulricehamn, Örnsköldsvik, Sorunda, Västervik, Falkenberg och Värnamo

Behandlingar Grannhjälpen

Behandlingar

Husdjurshjälpen erbjuder en fri konsultation där vi välkomnar er att träffa oss. Vi går igenom vad ni önskar, om det är utförbart samt om det är något som vi hundfrisörer behöver veta för att behandlingen ska bli så bra som möjligt. Slutligen bokar vi in en behandling som är passande för era önskemål.

Läs mer om våra olika behandlingar, aktuella priser och passande tider för behandlingen.

Behandlingar

Allmänt


Bokningsvillkor gäller dig som bokar tid för trimning, kloklippning eller andra pälsvårdsbehandlingar. Djurets bästa kommer alltid i första hand över önskad frisyr och om djuret är aggressivt eller på annat sätt utsätter personalen och/eller sig själva för fara, förbehåller Husdjurshjälpen sig rätten att vägra utföra behandlingen. Djuret ska vara vaccinerat enligt jordbrukets rekommendationer. Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd efter behandlingen är du välkommen för fri korrigering inom 5 arbetsdagar. Kontakta kundservice som hjälper dig vidare med ett återbesök.

Bokningsvillkor

Djuret får fotas samt filmas och delas på sociala medier om inte ägaren anger annat vid inlämning. Djuret ska vara fullt friskt vid besöket. Pälsen ska vara tovfri. Är pälsen i för dåligt skick så rakas allt av och vi ger pälsen en nystart. Vid Tjänst: Lejonklippning katt, Ultraljudstandborste och Underhållsbehandling Ultraljudstandborste ska ägare medverka under hela behandling om inget annat överenskommes.

Avbokning

När du genomför en bokning förbinder du dig att betala för den tid som vi avsätter för dig enligt priset i bokningen. Om du önskar ändra din bokning måste tiden ombokas. Avbokning ska ske senast 24h före bokad tid, ej avbokad tid debiteras 50% av bokningsvärdet. Om din hund blivit sjuk eller ådragit en sjukdom som är smittsam för andra hundar, ber vi dig avboka och boka om besöket.

Husdjurshjälpen behandlar personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsförordning. Läs mer om Granngårdens personuppgiftspolicy.