Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ever clean

Ever Clean är kända världen över för sin naturliga klumpbildande kattsand tillverkad av bentonitlera. Kattsand från Ever Clean dammar sparsamt och räcker länge tack vare sin dryga sammansättning.

Ever Clean – Kattsand av högsta kvalitet

Ever Clean är en av världens ledande tillverkare av kattsand och har sedan 1987 gjort succé med sin högkvalitativa sand av bentonitlera. Varumärket är känt för sin hygieniska och lättstädade klumpbildande kattsand, som tillverkas av helt naturliga mineraler och som gör det lätt att hålla kattlådan ren.

Ever Clean är också det varumärke som först introducerade klumpbildande kattsand på marknaden. Är du på jakt efter parfymerad eller doftfri sand? Eller behöver du kanske en kattsand som är utformad för ett hushåll med flera katter? I Granngårdens sortiment finns sand från EverClean som passar alla katters och kattägares behov.

Mission

Ever Cleans mission är att erbjuda kattägare en högkvalitativ och effektiv kattsand som är lätt att städa, hygienisk och som håller länge. De vill erbjuda kattägare en bekväm och enkel lösning för att hålla kattlådan ren och fräsch.

Varför välja Ever Clean kattsand?

En av de största fördelarna med Ever Cleans kattsand är dess klumpbildande egenskaper och att den är nästintill helt dammfri. Sanden klumpar ihop sig till hårda klumpar som är lätta att städa bort med en spade, vilket gör att kattlådan kan hållas ren och fräsch under en längre tid. Sanden består av helt naturliga mineraler och är lätt att hantera eftersom den dammar mycket sparsamt.

Hur fungerar kattsand från Ever Clean?

Kattsand från Ever Clean är tillverkad av bentonitlera, som har en hög absorptionsförmåga och kapslar in lukt effektivt. Sanden finns i olika varianter för att passa olika katter och kattägares behov, inklusive sand för långhåriga och korthåriga katter, parfymerad sand, som till exempel Ever Clean Lavender med en fräsch doft av lavendel, och sand för hushåll med flera katter. Sanden är också mycket dryg, vilket gör att den räcker länge. Det finns en variant av kattsand för alla olika behov. De använder även aktivt kol som hjälper till extra att ta bort oönskad lukt.

För vem passar kattsand från Ever Clean?

Kattsand från Ever Clean passar för alla katter och kattägare som vill ha en hygienisk, lättstädad och effektiv lösning för att hålla kattlådan ren och fräsch. Sanden är lämplig för både långhåriga och korthåriga katter och finns i olika varianter för olika behov.

Kattsand av bentonitlera

Bentonitsand lämnar efter sig klumpar i sanden som enkelt rensas bort ur kattlådan med spade. Bentonitlerans egenskaper kapslar in odörer och lukt väldigt effektivt och har hög absorberingsförmåga, vilket gör den populär hos både katter och kattägare. Tänk på att kattsand med bentonitlera inte ska spolas ner i toaletten utan sorteras som brännbart avfall.

Kattsand: Oparfymerad eller med Lavendel

Valmöjligheterna är många. Och utöver de doftfria alternativen så bjussar Ever Clean på härliga dofter – och exempelvis Lavender är en oerhört populär kattsand. Här sprids doften av behaglig lavendeldoft som sannolikt både du och din katt kommer att älska!

Vilken Ever Clean kattsand är bäst?

Ever Clean är känt för sin högkvalitativa kattsand som rankas högt i olika bäst i test-undersökningar online. Oavsett om du föredrar oparfymerad eller parfymerad kattsand, kan du förvänta dig stark absorptionsförmåga och klumpbildande egenskaper som gör det enkelt att tömma lådan.

Hur ofta ska man byta kattsand Ever Clean?

Ever Clean-kattsanden frigör endast sin fräscha doft när katten använder lådan. Med en 10 liters förpackning kan du förvänta dig att sanden håller upp till två månader, vilket innebär att du behöver byta sand sällan och sparar pengar på det.

Köp Ever Clean kattsand hos Granngården

Upptäck Ever Clean kattsand och hantera dålig lukt i din kattlåda. Med sin klumpbildande lera tar den effektivt bort obehagliga dofter och minskar söndersmulning. Den särskilda lavendeldoften i en 10 liters förpackning ger inte bara maximal odörkontroll – utan också en behaglig atmosfär i ditt hem. Köp idag!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1