Gå till huvudinnehållet

Ever clean

Ever Clean är kända världen över för sin naturliga klumpbildande kattsand tillverkad av bentonitlera.

Kattsand av högsta kvalitet

Ever Clean är en av världens ledande tillverkare av kattsand och har sedan 1987 gjort succé med sin högkvalitativa sand av bentonitlera.

Ever Clean är kända världen över för sin klumpbildande kattsand och är också det varumärke som tillverkade världens första klumpbildande sand.

Är du på jakt efter parfymerad eller doftfri sand? Eller behöver du kanske en kattsand som är utformad för ett hushåll med flera katter? I Granngårdens sortiment finns sand från Ever Clean som passar alla katters och kattägares behov.

Kattsand från Ever Clean

Ever Clean erbjuder kattsand i bentonitlera som har goda klumpbildande egenskaper. I Granngårdens sortiment finns sand från Ever Clean för långhåriga och korthåriga katter, hushåll med flera katter och parfymerad sand för att motverka lukt i kattlådan, som till exempel Ever Clean Lavendel med en fräsch doft av lavendel. Kattsand från Ever Clean dammar sparsamt och räcker länge tack vare sin dryga sammansättning.

Kattsand med bentonitlera

Bentonitsand lämnar efter sig klumpar i sanden som enkelt rensas bort ur kattlådan med spade. Bentonitlerans egenskaper kapslar in lukt väldigt effektivt och har hög absorberingsförmåga, vilket gör den populär hos både katter och kattägare. Tänk på att kattsand med bentonitlera inte ska spolas ner i toaletten utan sorteras som brännbart.

Välkommen att köpa kattsand från Ever Clean online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

11 produkter

Visar sida 1 av 1