Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ever clean

Ever Clean är kända världen över för sin naturliga klumpbildande kattsand tillverkad av bentonitlera. Kattsand från Ever Clean dammar sparsamt och räcker länge tack vare sin dryga sammansättning.

Ever Clean - Kattsand av högsta kvalitet

Ever Clean är en av världens ledande tillverkare av kattsand och har sedan 1987 gjort succé med sin högkvalitativa sand av bentonitlera. Varumärket är känt för sin hygieniska och lättstädade klumpbildande kattsand, som tillverkas av helt naturliga mineraler och som gör det lätt att hålla kattlådan ren. Ever Clean är också det varumärke som först introducerade klumpbildande kattsand på marknaden. Är du på jakt efter parfymerad eller doftfri sand? Eller behöver du kanske en kattsand som är utformad för ett hushåll med flera katter? I Granngårdens sortiment finns sand från Ever Clean som passar alla katters och kattägares behov.

Mission

Ever Clean's mission är att erbjuda kattägare en högkvalitativ och effektiv kattsand som är lätt att städa, hygienisk och som håller länge. De vill erbjuda kattägare en bekväm och enkel lösning för att hålla kattlådan ren och fräsch.

Varför välja Ever Clean?

En av de största fördelarna med Ever Clean's kattsand är dess klumpbildande egenskaper. Sanden klumpar ihop sig till hårda klumpar som är lätta att städa bort med en spade, vilket gör att kattlådan kan hållas ren och fräsch under en längre tid. Sanden består av helt naturliga mineraler och är lätt att hantera eftersom den dammar mycket sparsamt.

Hur fungerar kattsand från Ever Clean?

Kattsand från Ever Clean är tillverkad av bentonitlera, som har en hög absorptionsförmåga och kapslar in lukt effektivt. Sanden finns i olika varianter för att passa olika katter och kattägares behov, inklusive sand för långhåriga och korthåriga katter, parfymerad sand, som till exempel Ever Clean Lavender med en fräsch doft av lavendel, och sand för hushåll med flera katter. Sanden är också mycket dryg, vilket gör att den räcker länge. Det finns en variant av kattsand för alla olika behov.

För vem passar kattsand från Ever Clean?

Kattsand från Ever Clean passar för alla katter och kattägare som vill ha en hygienisk, lättstädad och effektiv lösning för att hålla kattlådan ren och fräsch. Sanden är lämplig för både långhåriga och korthåriga katter och finns i olika varianter för olika behov.

Kattsand av bentonitlera

Bentonitsand lämnar efter sig klumpar i sanden som enkelt rensas bort ur kattlådan med spade. Bentonitlerans egenskaper kapslar in lukt väldigt effektivt och har hög absorberingsförmåga, vilket gör den populär hos både katter och kattägare. Tänk på att kattsand med bentonitlera inte ska spolas ner i toaletten utan sorteras som brännbart avfall.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1