Gå till huvudinnehållet

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".

NAF - Naturliga tillskott för hästar

Alla tillskott innehåller naturliga ingredienser som kommer direkt från källan, naturen, och all tillverkning sker under den striktaste kvalitetskontroll. Som marknadsledande på den brittiska marknaden är NAF både djupt engagerade i FEI Clean Sport och officiell sponsor, rådgivare och leverantör till brittiska landslaget sedan många år. NAF erbjuder allt från fodertillskott för häst som som glukosamin för leder, men också hovvård, mage- och tamhälsa, prestation, foderbalans, koncentration och lugn. Dessutom erbjuder de även ett brett sortiment produkter och fodertillskott för pälsvård för häst.

Historia

NAF är ett varumärke som grundades 1982 i Storbritannien och har sedan dess utvecklat en bred portfölj av naturliga tillskott för hästar. NAF har en stark passion för att skapa produkter med naturliga ingredienser som kommer direkt från källan, naturen. All tillverkning sker under den striktaste kvalitetskontrollen och varje produkt testas för säkerhet, kvalitet och effektivitet. Varumärket har ett tätt samarbete med veterinärforskare, nutritionister och kemister för att ta fram världsledande produkter.

Varför välja NAF kosttillskott och fodertillskott för hästar?

NAF använder alltid de allra bästa, helt naturliga, ingredienserna i sina kosttillskott och fodertillskott för att ta fram de mest optimala sammansättningarna för din häst. Produkterna är utformade för att stödja hästens välmående, hälsa och prestation. NAF har ett brett sortiment av produkter för hovvård, mage- och tarmhälsa, prestation, foderbalans, koncentration och lugn, samt pälsvård.

Hur NAF tillskott hjälper din häst

NAF's kosttillskott och fodertillskott är utvecklade för att ge din häst de viktiga näringsämnena som den behöver för att må bra och prestera på sin högsta nivå. Produkterna är utformade för att stödja ledhälsa, immunförsvar, mag- och tarmhälsa, muskeluppbyggnad och mycket mer.

Fodertillskott för häst från NAF

NAF erbjuder ett brett sortiment av fodertillskott för häst som innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma för hästens kropp. Produkterna är utformade för att ge hästen rätt näring och hjälpa den att bibehålla en god hälsa. Exempel på produkter är glukosamin för leder och kollagen för muskeluppbyggnad.

NAF hightlights - Citronellaserien

Den är riktigt bra så det vill vi lyfta lite extra. NAF:s Citronellaserie är en favorit bland många hästägare. Serien innehåller bl.a. en superb gel som kan fördelas på utsatta områden t.ex. längs benen och är långtidsverkande, Armband och tags som fungerar utmärkt till oss människor när vi är i stallet, i trädgården, på promenad eller i tältet. Produkterna är skonsamma och avvisande. Tagsen kan såklart också fästas i ett halsband, i grimman eller liknande.

NAF online och i butik

Vi på Granngården erbjuder ett brett sortiment från NAF både i butik och online. Köp dina fodertillskott där det passar dig, i din lokala butik, eller med smidig leverans direkt till dörren med ett klick på granngården.se. Välkommen till oss!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
58 produkter

Visar sida 1 av 2