Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Victor

Världsledande inom skadedjursskydd. Välkända för sina extremt effektiva och praktiska musfällorna och råttfällorna som är elektriska. Avlivar effektivt och så skonsamt det går samtidigt som de är helt säkra för barn och husdjur i omgivningen.

Victor - Världsledande inom skadedjursskydd

Victor har varit en ledande aktör inom skadedjursskydd i över 100 år. De har utvecklat många av de mest effektiva musfällorna och råttfällorna på marknaden, inklusive den klassiska "klappfällan". Idag erbjuder Victor ett brett utbud av elektriska musfällor och elektriska råttfällor, som är enkla att använda och ger en effektiv lösning på problemet med skadedjur i hemmet.

  • Wifi-uppkopplade modeller notifierar så snart en mus är slagen, inget som kan ligga i hemmet och börja lukta.
  • Batterierna är dryga för de wifi-uppkopplade modellerna och ger notifiering till mobilen när de behöver bytas.
  • De har en inbyggs säkerhetsbrytare för att vara helt säkra för nyfikna barn och husdjur.
  • Möss dödas väldigt snabbt och säkert i en elektrisk fälla, de gångformade fällorna minskar dramatiskt risken för att musen ska komma till fällan från fel håll eller från sidan och då få ett skadande men inte dödande slag som kan orsaka lidande.
  • Du behöver inte ta i den döda musen utan fällan töms enkelt utan kontakt.
  • Självklart miljövänligare och säkrare än musgift.

Varför välja Victor musfälla?

Victor har ett starkt engagemang för att erbjuda de mest effektiva och säkra skadedjursskyddsprodukterna på marknaden. Med en lång historia av innovation och teknisk utveckling har Victor ständigt strävat efter att förbättra produkterna och uppfylla kundernas behov. Elektriska musfällor och elektriska råttfällor från Victor är ett säkert och effektivt sätt att hantera problemet med skadedjur i hemmet, utan att orsaka skada på omgivningen.

Hur fungerar Victor skadedjursfällor?

Victor erbjuder ett brett utbud av elektriska musfällor och elektriska råttfällor. Dessa fällor fungerar genom att använda en högspänningsström för att snabbt döda skadedjuret. Med den senaste tekniken, inklusive wifi-uppkopplade modeller, kan Victor fällor enkelt övervaka och hantera skadedjursproblemen. När en mus eller råtta har fallit i fällan, skickar fällan en notifiering till mobilen, vilket gör att man kan tömma fällan utan att behöva ta i det döda djuret.

För vem passar Victor fällor?

Victor fällor är perfekta för alla som vill ta bort skadedjur på ett effektivt och säkert sätt. Elektriska musfällor och elektriska råttfällor från Victor är speciellt lämpliga för dem som vill undvika användning av farliga kemikalier som musgift eller som inte vill använda klappfällor som kan orsaka lidande hos djuret.

Varför välja elektrisk musfälla eller elektrisk råttfälla från Victor?

En elektrisk musfälla eller elektrisk råttfälla från Victor är ett säkert och effektivt sätt att hantera skadedjur i hemmet. Med den senaste tekniken och högspänningsströmmen dör skadedjuret snabbt och säkert. Victor fällor är också lätt att använda och rengöra och har ett brett utbud av modeller för att passa alla behov. Elektriska fällor är också ett miljövänligt alternativ till musgift och andra farliga kemikalier.

Victor fällor samlingsbild.jpg

Se hela vårt utbud inom Mus och råttbekämpning här.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1