Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Häggroth stängsel

Häggroth Stängsel erbjuder kvalitativa stängsellösningar som skapar trygghet. Fårstängsel, viltstängsel och skogsplaneringsnät. Fokus: Stängsel för lantbruk, där målet är att skydda dina djur, din trädgård eller din skogsplantering mot oinbjudna gäster. Deras nät är varmgalvaniserade och ytbehandlas med hög zinktjocklek så de blir motståndskraftiga mot korrision och rostangrepp. 

Häggroth Stängsel – Håller djuren på rätt sida stängslet!

Häggroth Stängsel AB tillverkar sina nät av varmgalvaniserad tråd och ytbehandlas med hög zinktjocklek så de blir motståndskraftiga mot korrision och rostangrepp.

Skogsplanteringsnät

Skogsplanteringsnät används vid nyplantering av skog och för att skydda t.ex. plantskolor, fruktodlingar och liknande. Näten håller djuren borta, klarar höga snötryck och är slitstarka.

Viltstängsel

Längs våra vägar finns milsvis med viltstängsel för att skydda djuren och oss från viltolyckor. Här rekommenderas stängsel med hel vertikaltråd vilket ger stadga och stabilitet som den bästa lösningen. Det gör att snö inte skadar stängslet och den unika S-lock-knuten gör det omöjligt för djuren att tränga isär trådarna. För att klara det nordiska varierande klimatet tar elasticitetsböjarna upp den spänning som uppstår vid stora temperaturskillnader, så att inte näten tappar i spänst vid höga temperaturer på sommaren.

Fårstängsel

Här vill vi ha ett nät som håller i många år, därför är det viktigt att satsa på kvalitet -det är skillnad på "nät och nät". Stabilitet och trygghet från vilda djur är av högsta vikt. Fårstängsel byggs upp med odelade vertikaltrådar ger stabilitet i nätet även vid belastning av snö. S-lock-knuten gör det omöjligt för djuren att tränga isär trådarna, något som inte bara är bra i skyddet mot vilda djur utan även för att hålla rymningsbenägna får på rätt sida i hagen.

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1