Gå till huvudinnehållet

Häggroth stängsel

Kvalitativa och innovativa produkter inom fårstängsel, viltstängsel och skogsplaneringsnät.

Häggroth Stängsel -håller djuren på rätt sida stängslet!

Tillverkar stängsel för att kunna skydda dina djur, din trädgård eller din skogsplanering mot oinbjudna gäster. Näten tillverkas av varmgalvaniserad tråd och ytbehandlas med hög xinktjocklek så de blir motståndskraftiga mot korrision och rostangrepp.

Vilka olika typer av nät har vi?

Skogsplanteringsnät

Används vid nyplantering av skog och för att skydda t.ex. plantskolor, fruktodlingar och liknande. Näten håller djuren borta, klarar höga snötryck och är slitstarka.

Viltstängsel

Längs våra vägar finns milsvis med viltstängsel för att skydda djuren och oss från viltolyckor. Här rekommenderas stängsel med hel vertikaltråd vilket ger stadga och stabilitet som den bästa lösningen. Det gör att snö inte skadar stängslet och den unika S-lock-knuten gör det omöjligt för djuren att tränga isär trådarna. För att klara det nordiska varierande klimatet tar elasticitetsböjarna upp den spänning som uppstår vid stora temperaturskillnader, så att inte näten tappar i spänst vid höga temperaturer på sommaren.

Fårstängsel

Här vill vi ha ett nät som håller i många år, därför är det viktigt att satsa på kvalitet -det är skillnad på "nät och nät". Stabilitet och trygghet från vilda djur är av högsta vikt. Nätet som byggs upp med odelade vertikaltrådar ger stabilitet i nätet även vid belastning av snö. S-lock-knuten gör det omöjligt för djuren att tränga isär trådarna, något som inte bara är bra i skyddet mot vilda djur utan även för att hålla rymningsbenägna får på rätt sida i hagen.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

5 produkter

Visar sida 1 av 1