Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flexi

Flexi tillverkar alla sina utrullningsbara koppel i Tyskland och det har de gjort sedan 1973. Flexi-koppel är utformade för att ge hunden frihet att utforska samtidigt som ägaren bibehåller kontrollen. Varumärket är känt för sin höga kvalitet och används av hundägare över hela världen.

Flexi - Fler möjligheter till frihet under ansvar

Varumärkets historia och mission

Flexi är ett tyskt företag som grundades 1972 av Manfred Bogdahn. Företaget har specialiserat sig på att tillverka rullkoppel, även kallade Flexikoppel, som har blivit en av de mest populära och eftertraktade koppelmodellerna för hundar i hela världen. Flexi är känt för sin höga kvalitet, innovativa teknik och hållbara produkter som ger hundägare och deras fyrbenta vänner större frihet under ansvar. Flexis mission är att erbjuda hundägare och deras hundar maximal frihet under ansvar genom innovativa, pålitliga och säkra produkter. Varumärket strävar efter att skapa koppel och tillbehör av högsta kvalitet som är bekväma att använda och ger hundar möjlighet att röra sig fritt och utforska världen omkring dem. Flexi vill ge hundägare och deras hundar den bästa möjliga upplevelsen av promenader och aktiviteter tillsammans.

Varför välja ett Flexikoppel?

Flexikoppel är en typ av rullkoppel som ger hundar större frihet under ansvar när de utforskar omgivningarna. Koppeln har en automatisk rullfunktion som låter hunden röra sig fritt utan att ägaren behöver släppa kopplet. När hunden går längre bort, rullas koppeln ut automatiskt och ger hunden mer utrymme att utforska området. När hunden går närmare ägaren, rullas koppeln tillbaka och håller hunden nära. Flexikoppel finns i olika storlekar och utformningar för att passa olika typer av hundar och deras behov. Flexikoppel är också utrustade med en pålitlig bromsfunktion som gör det möjligt för ägaren att snabbt stoppa hunden om det behövs. Koppelns ergonomiska handtag är bekvämt att hålla i och ger en bra grepp. Flexikoppel är lätt att använda och kan enkelt fästas vid hundens halsband eller sele.

Flexikoppel är ett utmärkt val för hundägare som vill ge sin hund större frihet under ansvar. Koppelns automatiska rullfunktion ger hunden mer utrymme att röra sig och utforska, samtidigt som ägaren kan behålla kontrollen. Flexikoppel är också enkla att använda och bekväma att hålla i. De är också mycket hållbara och tål många års användning om de nyttjas korrekt.

Vilket Flexikoppel bör jag välja till mig och min hund?

  • Fundera på vilken längd som kan passa bra, 8meter känns t.ex. mycket längre bort för en liten hund än en stor hund.
  • I tätorter och områden med mycket människor kan kortare varianter vara att föredra.
  • Välj rätt storlek utifrån djurets vikt, ligger ni på gränsen gå alltid upp en storlek i viktklass, likaså om du vet att du har en rejält kraftfull hundras.
  • Band eller Lina? Det är en smaksak, generellt väljer fler band ju större hunden är. De allra minsta hundraserna kan ha svårt med bandet som drar lite kraftigare tillbaka än vad linan gör. Många tror att bandet lätt "krullar" sig när den ska rulla tillbaka men det händer väldigt sällan.
  • Man kan aldrig synas för bra ute, ta gärna en extra titt på Neon-serien som har tydliga reflexer över koppeldosan så ni syns bättre i mörkret.

Smidiga Multibox som tillbehör för ökad bekvämlighet

I en multi box kan du förvara antingen gott belöningsgodis eller små rullar med hundbajspåsar, som du behöver ha nära till hand under promenaden.

Tänk på att!

Tänk på att ett flexikoppel bara ska användas om du har god kontroll på din hund, eller katt, En stor och stark hund som snabbt springer iväg blir rejält kraftfull i änden av ett 8meter långt koppel, så pass att det kan vara svårt att hantera och då riskera både din egen hunds välmående och andras.Likaså bör Flexikoppel användas på områden utan biltrafik så inte din hund t.ex. kan bli skrämd och råka springa ut i trafiken innan du som ägare hinner reagera och trycka på stoppknappen.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1