Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Helosan

Helosansalva är en klassiker, få produkter som är så mångsidiga. Den lindrar irriterade spenar lika bra som den tar hand om torra händer och knän eller armbågar.

Hela familjens hudsalva sedan 1947

Helosan har sina rötter i Sverige, men har med tiden utvecklats till ett nordiskt hudvårdsmärke. Genom att erbjuda prisvärd hudvård som skyddar och vårdar din hud vill de göra det enkelt för dig att ta hand om huden – genom hela livet. Grunden är vänliga, okomplicerade hudvårdsprodukter som balanserar och understödjer hudens naturliga återuppbyggnad.

HELOSAN – en salva med historia

Helosan salva lanserades redan 1947 och utvecklades ursprungligen som en sår- och spensalva för kor. På 50-talet tog Helosan steget in i badrumsskåpet. Idag är Helosan den trogne hudsalvan för allroundbruk och används för att lindra och skydda torr hud hos både människor och djur.

Varför välja HELOSAN?

Helosan gör det möjligt att ge din hud kärlek utan krångel. Produkterna kan användas av hela familjen, oavsett ålder, och passar lika bra för människor som för våra fyrbenta vänner. De noga utvalda ingredienserna i kombination med många års erfarenhet inom hudvård, resulterar i hudvårdsprodukter som ger huden det den behöver för att komma i balans och bli naturligt vacker.

Snäll hudvård – ett bra val i vardagen

Alla produkter i Helosan-familjen produceras och tillverkas på ett etiskt sunt sätt. Att använda Helosan ska nämligen kännas bra både på huden och i hjärtat.

De milda hudvårdsprodukterna är fria från allt vad färgämnen, parfym och andra artificiella doftämnen heter. Produkterna är 100% veganska och testas självklart inte på djur. Det finns inte heller några produkter med ingredienser som parabener eller PHMB i sortimentet. Spana in fler mjukgörande och skonsamma produkter för huden.

Beställ Helosan online på granngården.se med hemleverans direkt till dörren eller besök någon av våra butiker.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1