Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Svenska DjurApoteket

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Vi tillverkar våra produkter i Skåne och använder endast råvaror av humankvalitet dvs. samma standard som kosttillskott till oss människor.

Svenska DjurApoteket - Svensk kvalitet!

Svenska DjurApoteket är en svensk tillverkare av kosttillskott för hundar och katter. Vårt mål är att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att hjälpa djuren att må bra och prestera på topp. Produkterna är alltid väl utprovade över tid innan de släpps och vi har ett brett utbud av tillskott som får din hund att både må bra och prestera väl.

Historia och mission

Ägarna till Svenska DjurApoteket är själva erfarna hundägare och tävlingsutövare. De insåg behovet av högkvalitativa kosttillskott till ett förnuftigt pris och bestämde sig för att starta sin egen tillverkning. Vår mission är att erbjuda väl utprovade produkter av högsta kvalitet för att hjälpa hundar och katter att leva ett långt, sunt och rörligt liv. Fabriken som ligger i Anderslöv, Skåne är godkänd för humanproduktion, alltså att tillverka tillskott till människor. Både anläggning och alla produkter är kontrollerade och registrerade. vi vill att våra hunda ska kunna vara aktiva och få de bästa förutsättningrna för ett långt, sunt och rörligt liv.

Varför välja Svenska DjurApoteket?

Vi använder endast råvaror av humankvalitet och alla våra produkter är noggrant testade innan de släpps på marknaden. Vi tillverkar våra produkter i en fabrik som är godkänd för humanproduktion och är registrerade och kontrollerade. Vi har ett brett utbud av tillskott för att tillgodose olika behov och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter. De arbetar varje dag för att ge djur de bästa förutsättningarna och friska leder.

Hur tillverkas produkterna?

Svenska Djurapoteket tillverkar sina produkter i Anderslöv, Skåne och använder endast råvaror av högsta kvalitet. Fabriken är godkänd för humanproduktion och följer strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att alla produkter är säkra och effektiva.

Vilka produkter finner vi i Svenska Djurapotekets sortiment?

Vi erbjuder ett brett utbud av kosttillskott för hundar och tillskott till katter, inklusive:

  • Förebyggande tillskott för hundens leder och ledhälsa: MultiFlex, Senior, Hyaluron+, Ledsupport VET, Glukosamin och Grönläppad Mussla.
  • För fin glansig päls och sund hud: Omega3, Laxolja och Kelp
  • För ett starkt immunförsvar: Spirulina, Kelp, Nypon, C-vitamin.
  • För sund munhälsa: AntiPlack.
  • För en sund mage och tarm: Probiotika och Mage-Tarm.
  • För träning, tävling, återhämtning och utmanande förhållanden: MSM, Vätskeersättning, Sport, Pro-X, Pemmikan energikaka och blodpulver.

Svenska djurapotekets högkvalitativa ingredienser

Glukosamin

Ett kosttillskott som används för att lindra ledvärk och förbättra ledhälsan. Glukosamin bildar en viktig komponent i brosket och kan hjälpa till att minska inflammation och främja läkning av skador på lederna. Många studier har visat positiva resultat för användning av glukosamin, och det är en vanlig ingrediens i många olika ledhälsotillskott.

Grönläppad Mussla

Är en annan populär ingrediens i kosttillskott för ledhälsa. Musslorna innehåller en hög koncentration av omega-3-fettsyror och andra näringsämnen som kan hjälpa till att minska inflammation och förbättra ledhälsan. Forskning har visat att grönläppad mussla kan vara effektiv för att minska ledvärk och förbättra rörligheten vid artros.

Kelp

Är en typ av sjögräs som ofta används som ett naturligt kosttillskott på grund av dess höga näringsinnehåll. Kelp innehåller en rad olika vitaminer och mineraler, inklusive jod, järn och kalcium. Det har också visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan bidra till att stärka immunförsvaret. Kelp kan vara ett användbart tillskott för att förbättra sin övergripande hälsa och minska inflammationer.

Nypon

Kan vara effektivt för att lindra ledvärk och förbättra rörligheten. Nypon innehåller en hög koncentration av antioxidanter och vitamin C, som kan hjälpa till att minska inflammation och stödja hälsan i lederna. Många studier har visat att nypon kan vara effektivt för att minska smärta och förbättra rörligheten vid problem med artros. Det kan vara ett bra tillskott att överväga för att hantera ledvärk och förbättra ledhälsan på ett naturligt sätt.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundservice för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
18 produkter

Visar sida 1 av 1