Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Blundstone

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. De blir bara skönare och snyggare ju mer de används! Ett fantastiskt Australiensiskt hantverk med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870.

Fantastiskt Australiensiskt hantverk sedan 1870

Blundstones kängor och jodhpurs är ett fantastiskt Australiensiskt hantverk med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870. Sedan starten har Blundstone tillverkat och varit dedikerade till att tillverka högkvalitativa skor som kombinerar funktionalitet, stil och komfort. Med sina rötter i den robusta australiensiska landsbygden har varumärket vuxit och blivit en global framgångssaga. Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. Varje sko är noga tillverkad med omsorg och precision för att säkerställa en perfekt passform och hållbarhet. Materialvalen är av högsta standard för att möta kraven från både yrkesfolk och äventyrslystna individer. Blundstone satsar på kundernas behov och ny teknologi när de skapar sina populära kängor. Genom att kombinera traditionellt handarbete med moderna tillverkningsmetoder kan de erbjuda skor som är slitstarka, bekväma och redo för alla typer av utmaningar. De blir bara skönare ju mer de används! Med regelbunden rengöring och infettning håller dina kängor länge. Lädret formar sig nämligen efter foten och skon blir mjuk som en handske! I Granngårdens sortiment hittar du de allra populäraste kängorna för dam och herr från Blundstone.

Frågor och svar om Blundstone kängor

Hur väljer jag rätt storlek på Blundstone kängor?

Det är viktigt att välja rätt storlek för optimal passform och komfort. Blundstone-kängor följer oftast den vanliga skostorleken, men det kan vara bra att kolla storleksguiden eller be om råd i butiken för att vara säker på att få rätt passform.

Hur ska jag sköta och underhålla mina Blundstone kängor?

För att förlänga livslängden på dina Blundstone-kängor är det viktigt att regelbundet rengöra och vårda dem. Använd en fuktig trasa för att ta bort smuts och fläckar, och använd sedan en läderbalsam eller skokräm för att bevara och skydda lädret. Det är också bra att infetta lädret för att bibehålla dess smidighet och skydda det mot fukt. Väl skötta håller dina jodhpurs i många år.

Vilka är fördelarna med att välja Blundstone-kängor?

Blundstone-kängor erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att klara av tuffa förhållanden och hålla länge. Deras ergonomiska design och bekväma passform gör dem idealiska för både arbete och fritid. Blundstone är stolta över sin historia och sitt arv som en pålitlig tillverkare av högkvalitativa skor. Deras dedikation till kvalitet och innovation har gjort dem till ett av de mest eftertraktade varumärkena inom skobranschen. Oavsett om du behöver ett par pålitliga arbetskängor för allroundbruk, ett par stilrena vardagskängor eller robusta jodhpurs för stallbruk, har Blundstone flera olika alternativ att välja mellan.

Våra modeller av kängor och jodhpurs från Blundstone

Om du står upp eller går mycket under dagen är det viktigt att du har bekväma skor och en yttersula som ger bra grepp. Därför är det en god investering att verkligen ta sig tid till att välja ut ett par sköna skor som sitter bra. Välkommen att köpa dina kängor från Blundstone online på granngården.se eller handla någon av våra butiker! Oavsett om du är ute efter ett par klassiska arbetskängor för allroundbruk, ett par stiligare vardagskängor eller ett par rejäla jodphurs för stallbruk så har Blundstone flera olika alternativ att välja mellan:

  • Blundstone 500 är den klassiska modellen som är en av märkets mest populära modeller. Passar lika bra i stallet som utanför.
  • Modellen 192 är en bekväm arbetskänga med stålhätta som lämpar sig för många olika arbeten i både jobb- och fritidssammanhang.

Vi hjälper dig gärna!

Utforska Granngårdens sortiment online på granngarden.se eller besök någon av våra butiker för att upptäcka Blundstones högkvalitativa skor. Kom ihåg att alltid välja rätt skostorlek och ta hand om dina Blundstone kängor för att njuta av deras hållbarhet och komfort under lång tid. Vänligen observera att all lek bör övervakas och att trasiga leksaker inte bör användas för att undvika skador.

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
24 produkter

Visar sida 1 av 1