Gå till huvudinnehållet

Blundstone

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. De blir bara skönare ju mer de används!

Fantastiskt Australiensiskt hantverk sedan 1870

Blundstones kängor och jodhpurs är ett fantastiskt Australiensiskt hantverk med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870.

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. Blundstone satsar på kundernas behov och ny teknologi när de skapar sina populära kängor.

De blir bara skönare ju mer de används! Med regelbunden rengöring och infettning håller dina kängor länge. Lädret formar sig nämligen efter foten och skon blir mjuk som en handske! I Granngårdens sortiment hittar du de allra populäraste kängorna för dam och herr från Blundstone.

Kängor och jodhpurs från Blundstone

Oavsett om du är ute efter ett par klassiska arbetskängor för allroundbruk, ett par stiligare vardagskängor eller ett par rejäla jodphurs för stallbruk så har Blundstone flera olika alternativ att välja mellan:

  • Blundstone 500 är den klassiska modellen som är en av märkets mest populära modeller. Passar lika bra i stallet som utanför.
  • Modellen 192 är en bekväm arbetskänga med stålhätta som lämpar sig för många olika arbeten i både jobb- och fritidssammanhang.
  • Blundstone 063 är en modern, stilren johpur som passar lika bra för arbete som för fritid.
  • Modellen 062 har resår på sidorna och är något nättare och mer slimmad än 500-modellen.
  • Blundstone 510 är en känga utan stålhätta, tillverkad av läder i högsta kvalitet med kraftig elastisk resår på båda sido. Sulan är olje- och syrabeständig med ett kraftigt mönster.

Om du står upp eller går mycket under dagen är det viktigt att du har bekväma skor. Därför är det en god investering att verkligen ta sig tid till att välja ut ett par sköna skor som sitter bra. Välkommen att köpa dina kängor från Blundstone online på granngården.se eller handla någon av våra butiker!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

58 produkter

Visar sida 1 av 2