Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Monster Pet Food

Monster är ett familjeägt företag sedan 1970, med över 35 års erfarenhet av kattmat och hundfoder, inklusive godsaker som tuggben och godis. Varje liten ingrediens i hund- och kattmaten är noga utvald för att ge våra fyrbenta vänner de bästa förutsättningarna. Recepten är framtagna i Sverige med fokus på nordiska förhållanden och innehåller noggrant utvalda och naturliga ingredienser från EU. Torrfodret tillverkas i Holland, medan blötmaten produceras i Österrike.

Monster – Hundfoder, kattmat & kattsand

Hos Granngården är vi glada över att erbjuda Monster, ett relativt nytt varumärke av foder och kattsand på marknaden. Vi tror på att erbjuda dina husdjur det bästa när det gäller kvalitet och näring. Monster hundfoder och kattmat är naturligt, utan onödiga tillsatser, har hög protein- och kötthalt, är snällt mot mage och tarm och bra för tänderna. Monsters kattsand tillverkas i Danmark av 100% naturlig bentonitlera. Den har en unik formula som kontrollerar lukt i kombination med hårda, fasta, klumpar och lite damm.

Historia, mission & mål för Monster

Monster är ett relativt nytt varumärke på marknaden, men det har sitt ursprung i ett företag med över 35 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa foderprodukter i Sverige. Vårt uppdrag är att erbjuda naturligt foder utan onödiga tillsatser som främjar hälsa och välmående hos dina husdjur. Vi strävar efter att tillhandahålla foder med hög protein- och kötthalt, som är skonsamt för mage och tarm samt främjar friska tänder. Vårt mål är att vara det valda varumärket för djurägare som vill ge sina husdjur det bästa.

Monster – Naturligt foder för din hund och katt

Monster hundfoder och kattmat är naturligt och fri från onödiga tillsatser. Vi använder högkvalitativa ingredienser med hög protein- och kötthalt för att tillgodose dina husdjurs näringsbehov på bästa sätt. Vårt foder är skonsamt för mage och tarm och kan bidra till en frisk hud och fin päls för din hund eller katt. Vi strävar efter att erbjuda foder med hög smaklighet och smältbarhet, så att dina husdjur kan njuta av varje måltid.

Varför ska jag välja Monster foder till mina husdjur?

Monster foder är ett utmärkt val för dina husdjur eftersom det erbjuder högkvalitativ näring utan onödiga tillsatser. Vårt foder har en hög protein- och kötthalt, vilket främjar en balanserad kost för din hund eller katt. Det är också skonsamt för mage och tarm samt kan bidra till en frisk hud och fin päls. Vi strävar efter att erbjuda foder med hög smaklighet och smältbarhet, så att varje måltid blir en njutning för dina husdjur.

Hur använder jag Monsters kattsand på bästa sätt?

För att använda Monsters kattsand på bästa sätt fyller du kattlådan med cirka 7 cm sand. För en normalstor kattlåda motsvarar det ungefär 5 liter kattsand. När din katt använder sin toalett tar du bort klumparna med en kattsandspade och slänger dem i hushållssoporna. Se till att ersätta den förbrukade sanden kontinuerligt så att det alltid finns ett tjockt lager sand i kattlådan. Monsters kattsand tillverkas av 100% naturlig bentonitlera och har en unik formula som kontrollerar lukt samtidigt som den bildar hårda klumpar och genererar minimalt med damm. Det aktiva kolet som används för att kontrollera odörer tillverkas av kokosnötskal och är helt ofarligt för katterna.

Utforska Monsters sortiment

Utöver vårt omtyckta hundfoder och kattmat erbjuder vi även andra Monsters produkter för dina husdjur. Upptäck vårt urval av hundfoder blötmat, kattmat blötfoder, dentaltugg för hundar samt godis för både hundar och katter. Varje produkt är noggrant utformad för att möta dina husdjurs behov och ge dem en god smakupplevelse.

Kategori & Filter
    • Populära
126 produkter

Visar sida 1 av 5