Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Green Bone

Smidiga små bajspåsar av återvunnet material som dessutom bryts ner inom 24 månader. Minska på plastberget och välj nedbrytbara material! Green Bone har check på alla behov för en riktigt bra bajspåse - sen att de finns i flera varianter och är snälla mot miljön gör inte saken sämre.

Greenbone är bajspåsar för den miljömedvetna hundägaren

Vad är en riktigt bra bajspåse egentligen? ja vi vill ju såklart att den ska hålla, vara lätt att öppna, kunna knytas och ha en hög och jämn kvalitet - få saker kan ju solka en promenad så mycket som om man drar handen rakt igenom påsen när man ska plocka upp efter hunden, eller behöver stå i en evighet för att ens få upp påsen. Green Bone har check på alla behov för en riktigt bra bajspåse - sen att de finns i flera varianter och är snälla mot miljön gör inte saken sämre.

Green Bone - allt annat än en skitsak!

Green Bone är ett familjeägt bolag, i andra generationen, som grundades 1970. De har över 35 års erfarenhet av hund- och kattprodukter, med fokus på foder och kattsand. Vår målbild med Green Bone var att plocka upp med stil! Och samtidigt minska vårt miljöavtryck.

Kvalité

Du har kanske råkat ut för bajspåsar som är alltför tunna, genomskinliga eller t.o.m. riskerar att smula sönder när du ska använda dem. Så vill vi inte ha det!

Variationsrik

Med doft eller parfymfri? Med eller utan handtag? I storpack eller styckvis? Eller i en fiffig hållare att hänga på kopplet, hundburen eller i hallen. Oavsett vilken sort du väljer så finns det en Green Bone som passar för dig. Pst! Har du katt eller bebis passar bajspåsarna utmärkt till såväl kattsand som blöjor också.

‍Återvunnen plast

Alla bajspåsarna är tillverkade av återvunnen plast. På så vis bidrar vi till att skapa en hållbar materialanvändning och spara på jordens resurser. Ibland kan de små valen göra stor skillnad. Som till exempel att välja Green Bone.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
3 produkter

Visar sida 1 av 1