Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård, krukor och trädgårdsland som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.

Hasselfors hjälper dig att lyckas i trädgården!

Hasselfors Garden har alla produkter som behövs för att hjälpa dig skapa en trädgård som är enkel att underhålla. Deras målsättning är att erbjuda produkter som förenklar trädgårdsskötseln och hjälper dig lyckas med din trädgård. Oavsett vad din ambitionsnivå är vill Hasselfors uppmuntra att alla ska kunna skapa en trädgård som reflekterar sin egen personlighet och att kunna nå sin dröm i den egna trädgården.

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av Hasselforsprodukter som är bland marknadens absolut bästa varumärke inom trädgårdsprodukter. Du kan köpa produkter från Hasselfors i Granngårdens butiker eller online i vår e-handel på granngården.se.

Hasselfors olika produktområden

Hasselfors Garden AB är en del Kekkilä Group från finska Vapo-koncernen. De är den största aktören i Östersjöregionen och verkar till stor del inom trädgård och miljö. De står för kvalitet och långsiktighet och har flera hundra års erfarenhet och hög kompetens inom trädgård. De är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.

Hasselfors jord

Hasselfors Garden har jordar för alla typer av odlingar, gräsmatta och plantage. Deras jordar används i krukor, rabatter, gräsmattor och odlingsbäddar för alla typer av planteringar och växter i trädgård eller inomhus. Alla Hasselfors jordprodukter är testade noggrant i labb och de gör externa analyser löpande. De är också noga med att mäta upp volymen i sina säckar så att du kan vara helt trygg i att allt stämmer när du köper jord från Hasselfors hos Granngården.

Såjord, Örtjord & Grönsaksjord, Växtnäring: Tomat & Grönsak, Citrusjord Medelhavsjord. Eller Biokol, Odlingssand, Blomjord och Kogödsel.

Hasselfors ambitiösa klimatstödjande miljömål

En stor del av Haselfors fotavtryck på klimatet, närmare 44% orsakas av elanvändning på olika sätt, i produktion och för uppvämning. De har därför beslutat att gå mot förnyelsebar el i all sin verksamhet till 2025. Genom att t.ex. ersätta oljeuppvämning med bergvärme. De arbetar också löpande med att öka andelen förnybara och återvunna material i produkterna och produkternas förpackning samt prioriterar lokala inköp av material för att reducera transporterna.

De siktar på noll avfall i egen verksamhet till 2030, ett mycket ambitiöst mål men redan idag är Hasselfors råvaruavfall under 1%. Gällande förpackningar har de idag minst 30% återvinnen plast och målbilden är att 80% av all förpackningsplast ska vara av återvunnet material till 2030.

Rådgivning om Hasselfors jord

Behöver du tips om vilken jord och jordförbättring som passar din odling? Välkommen in i en av våra butiker och fråga våra jordkunniga personal. Du kan också läsa mer på Granngårdens sida om jord. Där kan du jämföra olika typer av jord och köpa direkt online. Välj mellan planteringsjord, specialjord, dressjord, blomjord, produkter för kompost, gödsel, kalk, hönsgödsel, grönsaksgödsel, specialgödsel, kogödsel, gräsmattegödsel, trädgårdskalk, växtnäring, täckbark och många flera olika produkter för din trädgård från Hasselfors.

Välj trädgårdsprodukter och jord för din rabatt, odling eller gräsmatta i trädgården av högsta kvalitet från Hasselfors. Köp allt för trädgård och jord från Hasselfors i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
82 produkter

Visar sida 1 av 3