Gå till huvudinnehållet

Hasselfors garden

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.

Hasselfors Garden har alla produkter som behövs för att hjälpa dig skapa en trädgård som är enkel att underhålla.

Deras målsättning är att erbjuda produkter som förenklar trädgårdsskötseln och hjälper dig lyckas med din trädgård. Oavsett vad din ambitionsnivå är vill Hasselfors uppmuntra att alla ska kunna skapa en trädgård som reflekterar sin egen personlighet och att kunna nå sin dröm i den egna trädgården.

Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av Hasselforsprodukter som är bland marknadens absolut bästa varumärke inom trädgårdsprodukter. Du kan köpa produkter från Hasselfors i Granngårdens butiker eller online i vår e-handel på granngården.se.

Hasselfors olika produktområden

Hasselfors Garden AB är en del Kekkilä Group från finska Vapo-koncernen. De är den största aktören i Östersjöregionen och verkar till stor del inom trädgård och miljö. De står för kvalitet och långsiktighet och har flera hundra års erfarenhet och hög kompetens inom trädgård. De är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.

Hasselfors jord

Hasselfors Garden har jordar för alla typer av odlingar, gräsmatta och plantage. Deras jordar används i krukor, rabatter, gräsmattor och odlingsbäddar för alla typer av planteringar och växter i trädgård eller inomhus. Alla Hasselfors jordprodukter är testade noggrant i labb och de gör externa analyser löpande. De är också noga med att mäta upp volymen i sina säckar så att du kan vara helt trygg i att allt stämmer när du köper jord från Hasselfors hos Granngården.

Hasselfors stora utbud för odling

Hasselfors har även växthus och odlingsbänkar i sitt sortiment, allt för dig som älskar trädgård och odling.

Rådgivning om Hasselfors jord

Behöver du tips om vilken jord och jordförbättring som passar din odling? Välkommen in i en av våra butiker eller ring vår kundtjänst så hjälper vi er. Du kan också läsa mer på Granngårdens sida om jord. Där kan du jämföra olika typer av jord och köpa direkt online. Välj mellan planteringsjord, specialjord, dressjord, blomjord, produkter för kompost, gödsel, kalk, hönsgödsel, grönsaksgödsel, specialgödsel, kogödsel, gräsmattegödsel, trädgårdskalk, växtnäring, täckbark och många flera olika produkter för din trädgård från Hasselfors.

Välj trädgårdsprodukter och jord för din rabatt, odling eller gräsmatta i trädgården av högsta kvalitet från Hasselfors. Köp allt för trädgård och jord från Hasselfors i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

94 produkter

Visar sida 1 av 4