Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Rosewood

Rosewood är smådjurens favorit. Här finns ett brett utbud av roliga aktiveringsleksaker tillverkade av naturliga material, samt läckert godis i olika former – perfekt för din katt, gnagare eller hundvalp. Fokus ligger alltid på att säkerställa att husdjuren får en bekväm och lycklig tillvaro genom att erbjuda högkvalitativa produkter.

Med en passion för husdjurs välmående är Rosewood en pålitlig tillverkare för husdjursägare över hela världen. Deras produkter har fokus på aktivering, mys i hemmet och olika typer av naturligt godis. För att våra husdjur ska få en bekväm och lycklig tillvaro.

Rosewood – smådjurens favorit

Rosewood är för många husdjursägare det självklara valet. Hundar, katter, kaniner och hamstrar – och dess ägare – har förlitat sig på högkvalitativa produkter i över 50 år. Sortimentet är inte bara prisvärt utan också skapat för att ge dina pälsbarn den bästa omsorgen.

Fokus ligger på att husdjuren betraktas som en del av familjen. Därför läggs mycket arbete ned på att erbjuda de bästa produkterna till de bästa priserna. Sortimentet av bland annat kattleksaker, smådjursgodis och valpleksaker är omtyckta av många och Rosewoods strävan är alltid att hitta nya idéer och produkter som gör livet för husdjuren roligare och mer bekvämt.

Hos Granngården hittar du alltid ett brett utbud av produkter för gnagare och smådjur, hundar och katter. Målet är att ge de bästa produkterna för att ta hand om dina älskade djurvänner på bästa möjliga sätt!

Kategori & Filter
    • Populära
82 produkter

Visar sida 1 av 3