Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Mush

Mush BARF är 100 % naturligt helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. I Mushs breda färskfodersortiment till både hund och katt finner du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar. Mush har 30 års erfarenhet av näringsrik kost baserad på äkta råvaror – en trygghet för dina pälsklädda vänner!

Mush - Naturligt rått färskfoder till hund och katt

Mush är en tillverkare av naturligt råfoder och färskfoder för hundar och katter, baserad i den finska småstaden Jakobstad. Med över 30 års erfarenhet har Mush dedikerat sig till att ge husdjur en näringsrik kost baserad på äkta råvaror. Deras foder är inspirerat av B.A.R.F (Biologically Appropriate Raw Food) – en utfodringsmetod som efterliknar vad hundar och katter skulle äta i det vilda.

Mush BARF – Spannmålsfritt hundfoder

Mush säger nej till spannmål i sina produkter och erbjuder spannmålsfritt hundfoder. Deras BARF-måltider är sammansatta av 90-95% rått kött, ben och organ, samt grönsaker som kompletterar hundens näringsbehov. Genom att undvika tillsatser och konserveringsmedel i deras produkter kan du vara trygg med att Mush BARF ger din hund en naturlig och balanserad kost som är anpassad efter deras rovdjursnaturliga behov.

Mush färskfoder - En naturlig och rå kost

Hundens anatomi och matsmältningssystem är anpassat för att äta rått kött. Genom att ge din hund Mush färskfoder tillför du en naturlig och rå kost som bevarar de viktiga näringsämnena och enzymer som finns i råa råvaror. Att undvika tillagning av kött och ben gör att dessa näringsämnen inte går förlorade. Dessutom minskar risken för att ben ska splittras och orsaka skador, eftersom de otillagade benen är mjukare att ge till hunden.

Naturlig råföda genom Mush BARF

Ser man till hundens utformning är det tydligt att de är naturliga köttätare. Tänderna och matsmältningssystemet är anpassade för att äta kött. Spretiga tänder, stor magsäck och kort tarm är alla tecken som bekräftar deras naturliga utformning att inta köttföda. Tänderna och käken är anpassad för att slita kött och deras magsäck är stor för att de ska kunna överleva ifall de hittar föda sällan. Matsmältningssystemet är kort då de inte ätit mycket fiber historiskt och därav inte behövt smälta den typen av föda.

Eftersom hundar äter sin mat rå naturligt i det fria är rå föda en överhängande del i BARF från Mush. Genom att inte tillaga hundmaten, bevaras de naturliga näringsämnena. Vid tillredning försvinner nämligen viktiga bakterier och enzymer från kött och ben som är viktiga för hunden. Ben som tillreds eller tillagas är också farliga för hunden då benen kan splittras och medföra skada. Ett otillagat ben är mjukare och kan därför ges till hunden utan att du behöver oroa dig.

I MUSH sortiment finner du även rejäla tugg som ger god stimulans för din hund, är du på språng t.ex. på tävling eller där du inte har möjlighet att förvara kylvaror på ett bra sätt kan du komplettera med de frystorkade serierna som är mycket energitätt, lätt att bereda och ta med sig, lika naturligt som fryst. Givetvis glömmer inte Mush bort din kissekatt! Det finns en komplett och oerhört uppskattad kattfoderserie.

Fördelar med rå och färsk hundmat

BARF från Mush är hundmat som är 100 % naturlig och enkel att läsa av för att förstå vad du ger din hund. Det är en stor fördel jämfört med tillagade torrfoder. Några av fördelarna med rå naturlig hundmat från Mush:

 • Alla näringsämnen i sin naturliga form, vilket bidrar till en optimal hälsa för din hund.
 • Bevarade enzymer och goda bakterier som främjar en sund matsmältning och ett starkt immunförsvar.
 • Mush BARF är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel, vilket ger en ren och naturlig kost för din hund.

Färre problem med Mush BARF

Den senaste forskningen visar att naturlig kost är bra för hunden. Mush har fått tusentals rekommendationer om fördelarna med deras hundfoder BARF. Användare av Mush BARF har märkt att BARF-utfodring hjälper:

 • mot viktproblem
 • mot allergier
 • mot atopi
 • mot ledinflammation
 • mot bukspottkörtelinflammation
 • för matsmältningsproblem
 • för att eliminera dåligt andedräkt, kropps- och avföringslukt

Användare av Mush BARF har märkt att rå föda ger hunden mer glädje i form av:

 • Bättre allmän hälsa och ökat välmående hos hunden.
 • Ökad energi och förbättrad aptit.
 • Stärkt immunförsvar för att motstå sjukdomar och infektioner.
 • Minskat mängd bajs med mer kompakt avföring.
 • Förbättrad hudhälsa och en glansigare päls.
 • Renare tänder och bättre munhygien.

Vi hjälper dig gärna!

Upptäck Mush färskfoder och BARF-sortimentet hos din närmaste Granngården-butik som har frysdisk. Du kan även kolla lagersaldot på granngarden.se innan ditt besök för att vara säker på att produkterna är tillgängliga. Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll.

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Mush hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
  • Populära
42 produkter

Visar sida 1 av 2