Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Willab

Willab erbjuder ett brett sortiment med utbud för lantdjur, häst och höns, som t.ex. foderautomater, vattenautomater och äggkläckare. Till lantdjuren praktiska tillbehör som foderskopor samt för hästhållning med ryktborstar och reflexer. Willab är dedikerade till att erbjuda praktiska och pålitliga tillbehör. Di förstår vikten av att ha rätt utrustning för att underlätta skötseln av dina djur!

Willab - Praktiska Tillbehör för Hönshållning och Hästhållning

Vi på Granngården är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av praktiska tillbehör för hönshållning och hästhållning från Willab AB. Hos oss hittar du allt du behöver för att sköta om dina lantdjur på ett smidigt sätt. Vi erbjuder foderautomater, vattenautomater, äggkläckare, foderskopor, ryktborstar och reflexer. Låt oss utforska vårt sortiment och se hur Willab kan underlätta din lantbruksverksamhet.

Hönshållning - Praktiska Tillbehör från Willab

  • Foderautomater: Våra foderautomater är utformade för att effektivt och rationellt mata dina höns. De håller fodret torrt och rent samtidigt som de ger hönsen tillgång till maten när de behöver det.
  • Vattenautomater: Med våra vattenautomater kan du se till att dina höns alltid har tillgång till friskt och rent vatten. Automaterna är enkla att fylla på och rengöra, vilket gör det bekvämt för dig att hålla hönsens vattenbehov tillgodosett.
  • Hönshus och Hönsgårdar: De är riktigt enkla att montera och klädsamma i var trädgård! Perfekt för dvärghönsen som passar i trädgården.
  • Äggkläckare: Om du planerar att kläcka egna kycklingar är vår äggkläckare ett utmärkt val. De skapar optimala förhållanden för äggen att kläckas och hjälper dig att lyckas med din kläckningsprocess.

Hästhållning - Praktiska Tillbehör från Willab

  • Ryktborstar: För att hålla din hästs päls ren och frisk erbjuder vi ryktborstar av hög kvalitet. Borstarna hjälper dig att avlägsna smuts och löst hår samtidigt som de ger en behaglig massage till hästen.
  • Reflexer: Säkerhet är viktigt, särskilt när det gäller hästhållning. Våra reflexer gör att din häst syns bättre i mörker eller dåliga ljusförhållanden, vilket ökar säkerheten både för dig och hästen.

Vi hjälper dig gärna!

Willab är dedikerade till att erbjuda praktiska och pålitliga tillbehör för hönshållning och hästhållning. Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning för att underlätta skötseln av dina lantdjur. Kontakta oss på Granngården om du har några frågor eller behöver mer information om våra produkter från Willab. Vi finns här för att hjälpa dig att ta hand om dina djur på bästa sätt!. Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
58 produkter

Visar sida 1 av 2