Gå till huvudinnehållet

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner

Pålitliga trädgårdsprodukter för fritidsodlare och proffs

Gardena står för pålitliga trädgårdsprodukter som du kan använda i många år. I Gardenas sortiment hittar du allt för din trädgård vare sig du är amatör eller proffs. Sedan starten 1961 är Gardena numera det ledande varumärket i Europa när det kommer till produkter och tillbehör för trädgårdsentusiaster, hus- och fastighetsägare. De har växt till ett världsomspännande namn inom trädgårdsskötsel tack vare sin höga kvalitet och långa livslängd.

Sedan 2007 är Gardena en del av Husqvarna-koncernen och är där ett av de absolut viktigaste varumärkena. Deras huvudkontor är baserat i Ulm i Tyskland och är representerade i över 80 länder runt om i världen. De lever för trädgården som ett andra hem med mycket hjärta för njutning, vila och trivsel i trädgården.

Robotgräsklippare Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner och robotgräsklippare, kan du vara trygg med att välja Gardena robotgräsklippare. Med en självgående robotgräsklippare får du en jämnt klippt gräsmatta eftersom den klipper oregelbundet i olika riktningar. Gardenas robotgräsklippare ger dig en lättanvänd och pålitlig klippare för din trädgård. Komplettera gärna roboten med grästrimmer från Gardena så är du rätt utrustad inför gräsmatteklippningen i trädgården.

Vilken robotklippare ska du välja?

SILENO+
Passar dig med en något komplicerad gräsmatta upp till 1300m². Hanterar med lätthet smala passager och lutningar upp till 35%. SILENO+ finns även som SMART-modell, en robot som du styr enkelt via en app och även kan koppla bevattningsystem till!

SILENO Life
SILENO Life passar mer eller mindre utmanande gräsmattor upp till 1250m². Denna robot har många anpassningsbara funktioner som fjärrstyrd startfunktion och klarar lutningar upp till 30%. Även LIFE-modellerna finns som SMART-robot.

SILENO City
City passar komplicerade gräsmattar upp till 500m². Denna modell har anpassats för smala passager och klarar lutning upp till 25%. Modellen finns även som SMART-robot som du styr enkelt via din smartphone.

Gardena Smart System

Styr ditt bevattningssystem och robotgräsklippare via en app i din telefon, ipad eller dator vart du än befinner dig! Med Gardenas senaste teknologi skapar du enkelt ett schema för när gräsklipparen skall börja klippa eller gräset ska vattnas, när och var du vill! Här kan du läsa mer om Gardena Smart System.

Droppbevattning Gardena Micro Drip

Enkel droppbevattning med färdigt startpaket från Gardena!

Med Gardena Micro Drip-system med bevattningsdator löser du enkel bevattning av pallkrageodlingar och upphöjda odlingsbäddar.

Med startpaketet för krukor och lådor på balkonger och uteplatser sparar du både tid och vatten. Med droppbevattning med Micro-Drip-systemet går det att använda exakt dosering av vatten per växt så att inget vatten slösas.

Gardena grästrimmer och häcktrimmer

I vårt sortiment finns populära trimmers på batteri från Gardena. Du hittar bland annat modellen Comfort Cut Li 18V, en lätt och behändig trimmer som passar perfekt för villaträdgården. Är du iställlet ute efter en kombimaskin erbjuder vi även kombinerad gräs- och häcktrimmer.

Allt för trädgården med Gardena

Gardena erbjuder smarta produkter och system för både stora och små trädgårdar. 50 år av innovation ligger bekom sortimetet vare sig ditt behov handlar om trädgårdstillbehör eller kompletta lösningar för bevattningssystem, vattenspridare av kvalitet, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattor, buskar och träd, redskap och maskiner eller gödning och luftning.

Köp allt för trädgård i form av robotgräsklippare, grästrimmers, trädgårdsredskap, bevattning och gräsmatta från Gardena online på granngården.se eller i butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

238 produkter

Visar sida 1 av 8