Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av smarta självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner. Gardena är kända för sitt breda sortiment av hög kvalitet för både fritidsodlare och proffs.

Gardena – tillförlitliga trädgårdsprodukter för proffs och fritidsodlare

Gardena står för pålitliga trädgårdsprodukter som du kan använda i många år. I Gardenas sortiment hittar du allt för din trädgård vare sig du är amatör eller proffs. Sedan starten 1961 är Gardena numera det ledande varumärket i Europa när det kommer till produkter och tillbehör för trädgårdsentusiaster, hus- och fastighetsägare. De har växt till ett världsomspännande namn inom trädgårdsskötsel tack vare sin höga kvalitet och långa livslängd. De lever för trädgården som ett andra hem med mycket hjärta för njutning, vila och trivsel i trädgården.

Historia

Gardena är ett tyskt varumärke som grundades 1961 med en vision att erbjuda trädgårdsprodukter av högsta kvalitet till människor över hela världen. Sedan dess har Gardena blivit en av Europas ledande varumärken för trädgårdsprodukter och tillbehör för trädgårdsentusiaster, hus- och fastighetsägare. Sedan 2007 har Gardena varit en del av Husqvarna-koncernen och är ett av deras viktigaste varumärken. Gardena har sitt huvudkontor i Ulm, Tyskland och säljer sina produkter i över 80 länder.

Varför välja Gardena?

Gardena är en av de mest tillförlitliga varumärkena för trädgårdsprodukter på marknaden. De erbjuder högkvalitativa och hållbara produkter för alla behov, från proffs till fritidsodlare. Dessutom har Gardena en passion för trädgårdar som ett andra hem och strävar efter att göra det enkelt för alla att njuta av sin trädgård. Gardena har ett brett sortiment av produkter för trädgårdsskötsel, inklusive trädgårdsredskap, trädgårdssystem för bevattning, robotgräsklippare och mer. De flesta av deras produkter är enkla att använda och tillverkade för att hålla länge.

För vem passar Gardena?

Gardena är för alla som vill ha pålitliga och hållbara trädgårdsprodukter. Deras produkter är anpassade för både proffs och fritidsodlare, oavsett om du har en stor eller en liten trädgård.

Gardena trädgårdsredskap & maskiner

Bredd, kvalitet och populära och strorsäljande produkter – år efter år. Gardena säkerställer att kunden får det bästa av det bästa inom trädgårdsredskap och maskiner. Alltid! Hos Granngården erbjuder vi allt från trycksprutor till spridarvagnar och lövuppsamlare. Och, såklart, ett gäng smarta robotklippare 👇👇

Robotgräsklippare Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner och robotgräsklippare, kan du vara trygg med att välja Gardena robotgräsklippare. Med en självgående robotgräsklippare får du en jämnt klippt gräsmatta eftersom den klipper oregelbundet i olika riktningar. Gardenas robotgräsklippare ger dig en lättanvänd och pålitlig klippare för din trädgård.

LONA Intelligence är en innovativ kartläggningsteknik i smarta SILENO robotgräsklippare. Med AI-lärande skapar den en trädgårdskarta som synkroniseras med GARDENA smart app.

Komplettera gärna roboten med grästrimmer från Gardena så är du rätt utrustad inför gräsmatteklippningen i trädgården.

Vilken robotklippare ska du välja?

SILENO Life
SILENO Life passar mer eller mindre utmanande gräsmattor upp till 1200m². Denna robotgräsklippare har många anpassningsbara funktioner som fjärrstyrd startfunktion och klarar lutningar upp till 30%. Även LIFE-modellerna finns som SMART-robot.

SILENO City
City passar komplicerade gräsmattar upp till 500m². Denna modell har anpassats för smala passager och klarar lutning upp till 25%. Modellen finns även som SMART-robot som du styr enkelt via din smartphone.

Gardena Smart System

Styr ditt bevattningssystem och robotgräsklippare via en app i din telefon, ipad eller dator vart du än befinner dig! Med Gardenas senaste teknologi skapar du enkelt ett schema för när gräsklipparen skall börja klippa eller gräset ska vattnas, när och var du vill! Här kan du läsa mer om Gardena Smart System.

Droppbevattning Gardena Micro Drip

Enkel droppbevattning med färdigt startpaket från Gardena! Med Gardena Micro Drip-system med bevattningsdator löser du enkel bevattning av pallkrageodlingar och upphöjda odlingsbäddar. Med startpaketet för krukor och lådor på balkonger och uteplatser sparar du både tid och vatten. Med droppbevattning med Micro-Drip-systemet går det att använda exakt dosering av vatten per växt så att inget vatten slösas. Se hela vårt utbud inom Bevattning.

Allt för trädgården med Gardena

Gardena erbjuder smarta produkter och system för både stora och små trädgårdar. 50 år av innovation ligger bekom sortimetet vare sig ditt behov handlar om trädgårdstillbehör eller kompletta lösningar för bevattningssystem, vattenspridare av kvalitet, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattor, buskar och träd, redskap och maskiner eller gödning och luftning. Köp allt för trädgård i form av robotgräsklippare, trädgårdsredskap, bevattning och gräsmatta från Gardena online på granngården.se eller i butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
217 produkter

Visar sida 1 av 8