Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Faxes Vedklyvar

Faxes är ett svenskt företag som grundades 1910 och har sedan dess varit dedikerade till tillverkning av högkvalitativa vedmaskiner. Deras produkter är tillverkade i de småländska skogarna i Burseryd, där expertis i vedhantering och skogsteknik har förfinats över generationer.

Faxes -Svensk tillverkare av vedklyvar sedan 1910

Faxes är ett svenskt företag som grundades 1910 och har sedan dess varit dedikerade till tillverkning av högkvalitativa vedmaskiner. Deras produkter är tillverkade i de småländska skogarna i Burseryd, där expertis i vedhantering och skogsteknik har förfinats över generationer. Som Sveriges äldsta och mest respektiverade tillverkare av vedkapsågar, transportörer och vedklyvar är vi stolta över att erbjuda dem i Granngårdens breda sortiment.

Varför välja Faxes?

Vår mission på Faxes är att erbjuda stabila och tillförlitliga vedmaskiner av hög kvalitet. Vi strävar efter att skapa produkter som gör arbete med vedhantering enkelt och säkert för våra kunder. Alla maskiner uppfyller givetvis kraven för CE-märkning. Vedkapen är dessutom certifierad genom Eurotest®.

Hur tillverkas Faxes produkter?

Alla Faxes-produkter tillverkas på plats i Burseryd av våra kunniga medarbetare. Vi använder endast de bästa materialen och genom att använda modern teknik kan vi säkerställa att våra produkter uppfyller höga kvalitetsstandarder. Våra produkter är också utformade för att vara användarvänliga och lätta att underhålla.

Vilka är Faxes sortimentsutbud?

Vi erbjuder ett brett sortiment av vedmaskiner, inklusive vedkapsågar, transportörer och vedklyvar. Våra vedklyvar är speciellt utformade för att göra vedhuggning enklare och säkrare för våra kunder. Våra vedkapsågar är också mycket tillförlitliga och enkla att använda, vilket gör dem perfekta för både hemmabruk och professionellt bruk.

Oavsett vilken typ av vedmaskin du letar efter, kan du lita på att Faxes-produkter är tillförlitliga och hållbara. Våra produkter uppfyller också CE-märkningskraven och vår vedkap är certifierad genom Eurotest®. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som gör arbetet med vedhantering enklare och säkrare för våra kunder.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1