Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Guldkannan Towa

Guldkannan AB tillverkar och säljer Guldkannan Towa, en kombinerad vattenkanna och potta som används för att tillföra värdefull växtnäring och skapa ett ekologiskt kretslopp i vår vardag. Svensk design, och svensk tillverkning i hjärtat av Eskilstuna. En sak är säker: Guldkannan Towa har blivit en praktisk gödslingskompis i hem och trädgårdar världen över.

Kärt barn har många namn, sägs det: Guldkannan, kisskannan, guldvattenpottan, guldvattenkannan, guldvattenhink. Kalla henne vad du vill, men inregistrerat varumärke är Guldkannan Towa på svenska och The Towa i andra länder.

Guldkannan Towa – miljö- & designprisad

Guldkannan Towa är en miljö- och designprisad produkt, och är mycket mer än bara en vanlig vattenkanna eller potta. Här pratar vi svensk innovation och hållbarhet, skapad för att främja ett ekologiskt kretslopp i ditt dagliga liv. Med sin ergonomiska utformning är den lätthanterlig och bekväm att använda, vilket gör den till en oumbärlig kompis för trädgårdsentusiaster och hållbara hem.

Svensk design av Åsa Lövberg, som fick idén till Guldkannan Towa under sina dagliga trädgårdsbestyr och önskade hitta ett prisvärt sätt att förbättra växtligheten. Hon sökte efter kärl, pottor, hinkar och byttor av olika slag, men alla var opraktiska, ohygieniska och obekväma. Guldkannan Towa tog form.

”Något att sitta på i badrummet. Bekvämt ska det vara. Lock på så att det håller tätt och inte luktar. Praktiskt och lätt att bära. Och snyggt med högsta kvalitet rakt igenom”, säger Åsa.

Praktisk, rumpvänlig & miljösnäll

Guldkannan tillverkas av Polypropylen (PP), helt utan ämnen som betraktas som farliga för hälsa och miljö. Guldkannan Towa har sex olika delar; stadig hink, sits, handtag, lock, pip och kork. Guldkannan är självklart sittvänlig och passar alla sorters rumpor. Höjden är 25,5 cm ner till marken, och bredden är 32,5 cm. Upp till 150 kilo klarar den av.

Guldvatten, vatten blandat med urin, innehåller så gott som allt en växt behöver. Det är gratis och nära till hands, vi slipper tillverka, paketera och frakta djurgödsel – vilket är bra för miljön. Späd ut med vatte och du har egen växtnäring, ibland kallad guldvatten. Guldkannan Towa rymmer ca 10 liter guldvatten.

Lätta på trycket och bidra till ökad växtlighet och en bättre miljö, säger vi på Granngården. Guldkannan Towa väntar på dig!

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1