Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Finnvacum

Finnvacum är ett finskt varumärke som sedan 1970-talet varit en ledande aktör inom vakuumförpackning, känds för sin höga kvalitet och pålitlighet. Varumärket har ett brett sortiment av vakuumförpackningsmaskiner som är utformade för att möta dina olika behov.

De erbjuder högkvalitativa maskiner och packmaterial för vakuumförpackningar. Det självklara valet för både små och stora livsmedelsproducenter som vill förpacka sina produkter på ett ekonomiskt, praktiskt och estetiskt riktigt sätt. Finnvacum Sverige AB är en del av den finska familjekoncernen Finnvacum OY AB som grundades år 1965. Hos Granngården hittar du marknadens bästa vakuumpåsar och annan paketering.

Finnvacum – påsar & maskin

Finnvacum Sverige AB är alltså en av Sveriges mest kompetenta aktörer inom "air tight solutions". Finnvacum erbjuder en helhetslösning som gör dem unika på marknaden. Med material, maskiner och service är Finnvacum det självklara valet för både små och stora livsmedelsproducenter – och privatpersoner – som vill förpacka sina produkter ekonomiskt, praktiskt och estetiskt.

Och trots företagets utveckling och expansion har de aldrig lämnat sina kärnvärden, som bygger på att vara ett familjeföretag drivet av engagemang och yrkesstolthet.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1