Gå till huvudinnehållet

Scandbio

Scandbio säljer 100% förnybar energi som pellets och träpulver. Deras produkter värmer både privata hushåll, kommunala verksamheter och våra industrier. Att välja bioenergi, en miljövänlig produkt, för uppvärmning gör att du kan sänka dina kostnader och samtidigt göra en insats för miljön.

Sveriges största pelletsproducent, naturlig energi sedan 1982

Scandbio säljer 100% förnybar energi som pellets och träpulver. Deras produkter värmer både privata hushåll, kommunala verksamheter och våra industrier.

Att välja bioenergi, en miljövänlig produkt, för uppvärmning gör att du kan sänka dina kostnader och samtidigt göra en insats för miljön. Genom att vidareförädla en restprodukt tar vi tillvara på naturens tillgångar och bidrar till hållbara lösningar för framtiden.

Värmepellets görs av restprodukter från skogs och sågverksindustrin i Sverige, från svenska skogar. Vi samarbetar endast med ansvarsfulla leverantörer som är certifierade för hållbart skogsbruk. De 5 egna fabrikerna är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Visste du att vi sedan 2009 har minskat Co2-utsläppen med 46% när produkterna transporteras till våra kunder?

Detta genom miljövänligare bränslen i både lastbilar och maskiner på fabrikerna.

I vårt sortiment finner du

Stallpellets och värmepellets både i helpall, storsäck och lösa säckar som du kan köpa i butik.

Scandbios produkter levereras hem med deras egna turbilar.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

5 produkter

Visar sida 1 av 1