Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Svenska Ridsportförbundet - SvRF

Svenska Ridsportförbundet, i samarbete med Granngården, stoltserar med en elegant klädkollektion under ridsportförbundets logotyp – SvRF. Förbundet engagerar sig aktivt för att främja ridning, körning och voltige som motionsform, folkidrott och tävlingsidrott. Dessutom strävar de efter att sprida kunskap om ansvarsfull hästhållning och säker hantering av hästar.

Svenska Ridsportsförbundet är en av de 72 specialidrottsförbunden inom Riksidrottsförbundet (RF). De verkar för att främja ridning, körning och voltige som motion, folksport och tävlingsidrott. En stor del av deras uppdrag är att sprida kunskap om hod hästhållning och säker hantering av våra hästar.

Hästens välfärd ska alltid sättas främst inom alla delar av hästsporten. Kunskapen hos alla utövare ska vara god kring god, säker och hållbar hästhållning.

Som de säger: "Vårt gemensamma ansvar är att behandla våra hästar med respekt och alltid vara lyhörda för deras absolut bästa. Vi får aldrig sluta ifrågasätta vad vi gör med våra hästar, hur vi gör det och varför."

Den ideella föreningen runtom i landet utgör ridsportrörelsens bas. De olika föreningarna som är anslutna utgör tillsammans Svenska Ridsportförbundet. Det är där den dagliga verksamheten bedrivs. Svenska Ridsportförbundets centrala verksamhet ska styras av de behov och önskemål våra medlemmar, dvs föreningarna, har.

Spana in alla tillbehör för häst och ryttare. Och missa inte Granngårdens sortiment av ridkläder, rid- och ryttarutrustnining där du också hittar SvRF sortiment och utrustning.

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1