Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Espegard

Espegard är en klassiker för det rejäla utelivet framför brasan. Braspannan, toastjärn och kaffepanna är givet hos alla friluftsglada. Den klassiska braspannan håller i många år och har en mängd passande smarta tillbehör, allt för den perfekta utekvällen. Utrustning och tillbehör som gör camping och uteliv i naturen enklare.

Rejäla produkter för utelivet

Espegard står för hög kvalitet i sina produkter, som är väl lämpade för uteliv. Vi är glada att ha Espegard i Granngårdens sortiment. Exempelvis har de braspanna med tillbehör för att värma, grilla och tillaga mat vid lägerelden. Hitta braspanna och tillbehör som gör camping och uteliv i naturen enklare. Espegard har även vedsäckar för ved som underlättar när du ska värma upp huset eller stugan. Köp espegards produkter som vedsäck och braspanna online och butik på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
52 produkter

Visar sida 1 av 2