Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

SCA Pellets

SCA har tillverkat värmepellets och stallpellets av högsta kvalitet på ett klimatsmart sätt i drygt 30 år. Hållbart, inhemskt och klimatsmart, alltså. Värmepelletsen har högt energivärde och är perfekt för uppvärmning av ditt hem. Stallpelletsen, med utmärkt uppsugningsförmåga, passar utmärkt för djuren i stallet.

Svensktillverkat, klimatsmart och hållbart

SCA, tidigare känt som Bionorr, är en framstående aktör inom uppvärmningsprodukter, särskilt när det kommer till pellets såsom värmepellets och stallpellets. Under de senaste 30 åren har varumärket levererat högkvalitativa pellets med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. SCA lever och arbetar efter värdeorden hållbart, inhemskt och klimatsmart –värderingar som präglar deras verksamhet.

SCA – värmepellets

SCA:s värmepellets uppfyller hög standard och tillverkas enbart av sågspån från tall och gran från kontrollerat ursprung. Produktionen drivs nästintill helt av hållbar energi.

Pelletsen har ett högt energivärde på 4,9 KWh/kg, vilket är ett mått på energitäthet. Ju högre energitäthet, desto mer värme kan genereras från varje kilogram pellets. Dessa pellets garanterar en effektiv uppvärmning av ditt hem.

SCA tar hand om hela trädet, där även grenar, bark och toppar omvandlas till energi. Genom detta bidrar produktionen till att maximera trädens klimatnytta och främjar en mer hållbar livsstil.

SCA – stallpellets

SCA:s stallpellets är tillverkade av noggrant utvalda gran- och tallspån för att skapa en bädd med enastående uppsugningsförmåga. Dina hästar kommer att gnägga av förtjusning! Produkten sväller snabbt flera gånger sin egen volym och bryts enkelt ner till finfördelat spån. Resultatet blir en ljus, fräsch och behaglig stallmiljö som gör vardagen mer bekväm och fri från damm. Våra stallpellets är tillverkade av spån med välkänt ursprung, helt fria från tillsatser eller föroreningar.

Värmepellets och stallpellets – hemleverans!

Köp pellets och stallpellets från SCA online på granngården.se och i butik! Granngården erbjuder hemleverans av värmepellets och stallpellets på pall. Eller så kan du välja att köpa säckar i butik.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1