Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kerbl

Kerbl, ett tyskt företag grundat redan 1962, är känt för att tillverka produkter som underlättar livet på bondgården och för hästgården. Från sina rötter inom nötkreatur och livräddande verktyg vid förlossningar har Kerbl växt till att erbjuda ett omfattande sortiment som även inkluderar produkter för husdjur såsom hundar, katter, fåglar och gnagare. Med sin gedigna kunskap om husdjur och deras välbefinnande så är Kerbl säkra på att både du och ditt djur kommer bli nöjda med deras produkter!

Kerbl – för både lantdjur och husdjur

Kerbl har produkter för tex. stängsel eller hund och katt, fåglar och smådjur/gnagare. Din katt kommer att älska Kerbl's ståtliga klöspelare. Din hund njuter av lek med leksaker från Kerbl och en grönskimrande hörntoalett till kanin och gnagare sätter lite extra färg på tillvaron. Eller ett praktiskt hönät för häst. Här får du en översikt över foderutrustning för lantbruksändamål.

Med sin gedigna kunskap om husdjur och deras välbefinnande så är Kerbl säkra på att både du och ditt djur kommer bli nöjda med deras produkter!

Kategori & Filter
    • Populära
507 produkter

Visar sida 1 av 17