Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Juliana

Juliana erbjuder ett sortiment av växthusprodukter som hjälper dig att få ut det mesta av ditt växthus. praktiska hyllor, plantspiraler och oumbärliga fönsteröppnare mm. Produkterna passar till Halls växthus.

Juliana - För gröna fingrar i världsklass

Juliana erbjuder ett sortiment av växthusprodukter som hjälper dig att få ut det mesta av ditt växthus. praktiska hyllor, plantspiraler och oumbärliga fönsteröppnare mm. Produkterna passar till Halls växthus.

Historia och Mission

Juliana grundades i Danmark 1963 och har sedan dess utvecklat och tillverkat kvalitativa och stilrena växthusprodukter. Företaget har alltid haft fokus på att hjälpa människor att odla och skapa en grönskande miljö omkring sig. Juliana har ett starkt engagemang för hållbarhet och har alltid strävat efter att minimera sin påverkan på miljön. Juliana's mission är att ge människor verktygen för att skapa en grönare och mer hållbar miljö. Vi vill hjälpa till att sprida kunskapen om odling och göra det enkelt och roligt för alla att odla i sina egna trädgårdar. Julianas produkter passar till alla Halls växthus.

Produkttips! Fönsteröppnare

En fönsteröppnare är en ovärderlig tillbehör för att skapa en stabil och hälsosam miljö för dina växter i ditt växthus. Med en fönsteröppnare kan du säkerställa att temperaturen och luftcirkulationen hålls på en optimal nivå. Juliana erbjuder fönsteröppnare i hög kvalitet och med olika inställningar så att du kan anpassa dem efter dina behov.

Produkttips! Plantspiral

En plantspiral är ett utmärkt sätt att skapa en vertikal trädgård och maximera utrymmet i ditt växthus. Med en plantspiral kan du odla en mängd olika växter samtidigt på en liten yta. För, som vi ju alla vet, vi behöver alltid mer plats i våra växthus -oavsett hur stora de är!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1